Pune-ti palmele una langa alta si priveste-le cu atentie. Se unesc cele doua linii, esti o persoană foarte specială.

Linia inimii influențează viața emoțională și indică modul în care intrăm în relație cu ceilalți.

a

Este linia principală cea mai apropiată de degete, care trece de-a latul palmei de pe laterală, sfârșindu-se de obicei între degetul arătător și cel mijlociu.

Linia inimii influențează viața emoțională și indică modul în care intrăm în relație cu ceilalți.

Este linia principală cea mai apropiată de degete, care trece de-a latul palmei de pe laterală, sfârșindu-se de obicei între degetul arătător și cel mijlociu. Există două tipuri principale ale liniei inimii: linia fizică a inimii și linia mentală a inimii

.Linia fizică a inimii se curbează spre capăt și se sfârșește pe primele două degete sau între ele.Oamenii care au această linie pot, în general, să-și exteriorizeze sentimentele.

Deși întâmpină și ei greutăți, își revin foarte rapid. Despre cei cu linia fizica a inimii am putea spune: o fire deschisa si isi pot dezvalui chiar si cele mai ascunse sentimente.

Sunt foarte afectuosi, iar atunci cand lucrurile merg prost, isi revin repede.Linia mentala a inimii trece de-a latul palmei, necurbandu-se la capat. Cei care au in palma o astfel de linie isi dezvaluie cu greu sentimentele ascunse.

Se poate spune despre cei cu linia mentala a inimii ca : le este foarte greu sa isi exprime sentimentele ascunse, uneori sunt foarte sensibili, le plac oamenii dar au nevoie de spatiu in jurul lor.

Ce spun mâinile tale despre tine?

Mâinile tuturor sunt diferite. De la amprentele digitale până la liniile prezente pe palme, mâinile fiecăruia spun povești interesante. Poate că ați auzit despre linia vieții și linia dragostei pe palmele tale.

Cititorii în palme utilizează lungimea și textura acestor linii pentru a determina dacă o persoană va avea multe relații sau doar câteva, precum și speranța de viață a persoanei.

Dacă sunteți sceptici, rețineți că citirea palmei a existat încă din vremea lui Aristotel și Alexandru cel Mare. Lectura palmei este de asemenea un aspect important al culturilor chineze și indiene.

Astăzi, citirea în palmă se găsește frecvent pe tot globul.

Liniile inimii dvs. se potrivesc perfect?

Atingeți ambele mâini împreună pe lateral, cu degetele dvs. mici atingându-se. Dacă liniile inimii se potrivesc perfect, aceasta indică o dispoziție calmă. Înseamnă, de asemenea, că sunteți o persoană care are mai mult grijă de ceilalți.

Liniile de inimă perfect potrivite sugerează, de asemenea, că sunteți un părinte excelent. Cu toate acestea, în ciuda naturii voastre calme, aveți tendința de a disprețui schimbarea, ceea ce vă poate afecta starea calmă într-o anumită măsură.

Mai înaltă în palma dreaptă

Dacă linia de pe palma dreaptă este mai sus decât cea din palma dvs. stângă, acesta este un indiciu că sunteți un partener iubitor.

Sunteți atrasi de cei care sunt văzuți ca „suflete antice”. Aveți, de asemenea, o înțelepciune care vă contrazice vârsta fizică.

Aceste tipuri de oameni trăiesc viața în condițiile lor și nu sunt preocupați de opiniile altora.

Mai înaltă în palma stângă

Dacă linia de pe palma dvs. stângă este mai sus decât cea din dreapta, aceasta indică faptul că sunteți mai independent și mai asertiv.

Vă bucurați de provocări și nu aveți nevoie de un partener pentru a simți că viața dumneavoastră este completă.

Nu sunteți tipul persoanei care merge în căutarea cuiva pe care să iubească. A afla mai multe despre corpul vostru și mesajele pe care le transmite este întotdeauna un lucru important.

Indiferent dacă doriți să aflați mai multe despre mâinile dvs. pentru o conștientizare sporită sau doar pentru distracție, sigur există în preajmă un cititor în palmă care vă poate ajuta în căutarea dvs.

sursa:funinventors.com

13 remedii naturale pentru un păr mătăsos

În timp ce femeile cu păr drept se gândesc cum să îl facă ondulat, femeile cu părul ondulat visează să-l facă drept. Multe dispozitive de styling pot dăuna structurii părului și nu vă puteți asigura întotdeauna de efectul procedurilor chimice de îndreptare a părului.

Styling-ul potrivit începe în duș.

Nu este o glumă. Nu veți avea un păr sănătos fără un bun șampon și balsam. În acest caz, asigurați-vă că alegeți produse care conțin keratină, care este bine cunoscută pentru proprietățile sale bune de îndreptare.

După spălarea părului, folosiți un prosop fabricat dintr-un material foarte absorbant. De exemplu, un prosop de baie din bambus antibacterian.

Foarte ușor, uscați-vă părul cu un prosop pentru a evita deteriorarea părului. Îndepărtați cu atenție cu un prosop pe lungime pentru a elimina excesul de umiditate.

Alegeți tipul potrivit de pieptene.

Nu utilizați perii rotunde pentru că sunt făcute pentru a curba părul, în special la capete.

Pentru a vă spăla părul în mod corespunzător, utilizați un pieptene larg – este minunat să vă descurcaţi părul.

Puteți folosi chiar și în duș pentru a aplica balsam.

Îți poți face părul drept prin pieptănare.

Lăsați părul să se usuce natural după duș, dar nu uitați să-l pieptănaţi la fiecare 5 minute. Împărțiți părul în mai multe secțiuni și pieptănaţi ușor fiecare secțiune, astfel încât părul să rămână într-o formă dreaptă. Puteți folosi și un uscător de păr, dar numai la setarea rece.

O coadă de cal poate ajuta să cucerești părul ondulat

După o spălare adecvată, așteptați până când părul dvs. este cel puțin 70% uscat și faceți o coadă mică. Dacă aveți breton sau coadă, fixați-l cu o clamă de păr. Împletiți coada pentru a vă asigura că nu există incurcări.

Utilizați mai multe clame pentru a vă fixa părul la fiecare 5-7 cm (numărul de legături de păr depinde de lungimea părului). Acoperiți-vă capul cu o eșarfă de mătase și așteptați până când părul este uscat. Trageți de eșarfă și îndepărtați toate legăturile de păr. Piaptănă-ți părul.

Sau puteți folosi un secret din partea femeilor din America Latină.

În America Latină, femeile au propriul secret în ceea ce privește parul drept: tehnica este numită “La toca”. Pentru a modela părul curat, femeile din țările tropicale își spală părul, îl usucă la temperatură rece și își înfășoară părul cel mai uscat în jurul capului, fixându-l cu clame de păr. În dimineața următoare se trezesc cu părul drept şi mătăsos.

Aflați mai multe despre îndreptarea cosmetică

Creme și seruri de îndreptare

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.com

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com