Puterea Dragostei sezon 4: Când îi vom cunoaște pe noii concurenți?

Marea Finală a show-ului „Puterea dragostei” va avea loc duminică, pe 5 septembrie. Astfel, telespectatorii vor afla, în direct, cine sunt cei doi câștigători ai celui de-al treilea sezon al emisiunii. Când va începe cel de-al patrulea sezon „Puterea Dragostei”?

În data de 5 septembrie, telespectatorii vor afla cine vor fi marii câștigători ai celui de-al treilea sezon al reality show-ului „Puterea Dragostei” difuzat la Kanal D. Duminica aceasta, de la ora 16:00 și de la ora 19:00, va fi ultima zi în care concurenții sezonului trei, rămași în Casa Puterea Dragostei, își vor

deschide sufletul în fața iubirii.

Telespectatorii emisiunii „Puterea Dragostei” vor avea ocazia să își voteze favoriții și vor afla, în direct, duminica aceasta, cine sunt câștigătorii celui de-al treilea sezon. Fiecare dintre cei doi câștigători, o fată și un băiat, va intra în posesia Marelui Trofeu, dar și a premiului de 10.000 de Euro.

Când începe cel de-al patrulea al emisiunii „Puterea Dragostei”?

Moderatoarea emisiunii „Puterea Dragostei”, Cristina Mihaela Dorobanțu are emoții foarte mari și declară că toți cei opt finaliști, 4 băieți și 4 fete, și-au demonstrat puterea dragostei, însă numai doi dintre aceștia vor fi declarați câștigători.

„După un an pot spune că unesc destine, este cel mai frumos lucru pe care îl poate face un om. Dacă la debutul sezonului trei declaram că este interesant să fii în poziția lui Cupidon, acum pot spune că sunt foarte mândră de tot ceea ce a luat naștere sub ochii mei.

Am avut un rol important în aceste povești la finalul cărora s-au format 4 cupluri solide, care se țin mână de mână, prin viață, și pe care le admir enorm. Emisiunea „Puterea dragostei” trece dincolo de ecran, este viața reală, este tot ceea ce noi trăim, simțim, visăm. Cred cu tărie că atunci când iubești, nimic și nimeni nu îți poate sta în cale, adevărata putere a dragostei există ”, declară Cristina Mihaela Dorobanțu.

Emisiunea care a captat atenția a milioane de telespectatori din întreaga țară și a creat adevărate comunități de fani în social media, va putea fi urmărită în continuare de luni până vineri, în intervalele 11:00 -12:00 și 17:00-19:00, și sâmbătă și duminică, în intervalele 16:00 -18:00 și 19:00-20:00.

Vă reamintim că duminică, 5 septembrie, de la ora 16.00 și de la ora 19.00 va avea loc Marea Finală a show-ului Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D.Cei doi câștigători, o fată și un băiat, vor fi desemnați, în direct, iar fiecare dintre aceștia va intra în posesia marelui premiu de 10.000 de Euro.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com