AD

ACTUALITATE

Putin face prăpăd în Ucraina. Rușii au atacat din nou civilii

todaymartie 23, 2022

Background
share close
AD
AD

Au trecut patru săptămâni de când Rusia a atacat Ucraina și invazia continuă. Putin nu dă semne că se va retrage prea curând Sirenele răsună în continuare, situația este tot mai dificilă și bilanțul victimelor și al pagubelor provocate crește. Rușii continuă să facă prăpăd și armata ucraineană face eforturi pentru a rezista.

Civili protestanți, atacați de ruși

În Herson, singurul mare oraș cucerit, militarii ruși au deschis focul asupra ucrainenilor care protestau. Aceștia au anunțat că nu mai acceptă proteste și vor lua măsuri de fiecare dată când identifică un astfel de comportament. Au folosit arme puternice și grenade paralizante pentru a-i împrăștia pe ucraineni, iar mai multe persoane ar fi fost rănite în urma atacului.

Ministrul ucrainean al sănătății, Viktor Liașko, a declarat că 10 spitale au fost complet distruse de când Rusia a invadat Ucraina. În unele dintre ele au fost înregistrate o mulțime de victime, iar la altele nu au mai putut ajunge medicamentele, mâncarea, cele necesare pentru că se află sub dominația rusă.

Rușii au făcut prăpăd în Harkov, oraș pe care l-au cucerit de mai bine de trei săptămâni. În acea localitate, peste 1000 de clădiri ar fi fost complet distruse, în timp ce mai bine de 500 de civili și-au pierdut viața până acum.

Exploziile continuă în Kiev

Exploziile continuă în Kiev, iar locuitorii încă se află sub interdicție de circulație. Ucrainenii nu au voie să părăsească locuințele. Continuă să se audă bombardamente și focuri de arme de calibru mic și încă au loc explozii, unele dintre ele pornind alarmele mașinilor aflate la o distanță mare.

În Harkov, un supraviețuitor al Holocaustului a fost ucis de o explozie, în timp ce în Kiev 8 oameni au murit după ce un centru comercial a fost bombardat.

Generalul rus Igor Konaşemnkov a făcut un anunț important în cursul acestei zile. Conform purtătorului de cuvânt, rușii au mai cucerit o localitate. Este vorba despre satul Urojainoie, din regiunea Doneţk, unde armata lui Putin ar fi avansat încă șase kilometri din poziția în care se afla.

”Unităţi ale forţelor armate ruse, care desfăşoară ofensiva, au avansat cu şase kilometri”, a anunţat generalul rus Igor Konaşemnkov.

Sursa: https://fresh24.ro/

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com