Radu Pietreanu a revenit pe baricade. Cu ce se ocupă actorul care a învins boala

Radu Pietreanu este unul dintre cei mai buni actori din țara noastră, cu o carieră remarcabilă, un om care știe să-i facă pe alții să râdă, chiar și atunci când sufletul lui suferă. Celebrul actor din Vacanța Mare a avut probleme de sănătate care l-au țintuit pe patul de spital. În urmă cu ceva timp, actorul s-a văzut nevoit să-și vândă casa pentru a se trata în Turcia.

Radu Pietreanu a revenit pe baricade. Unde poate fi urmărit actorul

Actorul devenit celebru prin rolul lui Costel din Vacanța Mare, a suferit o intervenție chirurgicală în Turcia și astfel s-a pus pe picioare. Pentru a se salva, Radu Pietreanu și-a vândut casa, și astfel a făcut rost de banii necesari la clinica din Turcia. Nu i-a plăcut niciodată să se plângă și să vorbească despre problemele lui de sănătate. Cunoscuți de-ai lui au spus că a făcut sacrificii mari ca să se trateze în Turcia.

Din fericire totul e bine când se termină cu bine, iar acum problemele de sănătate sunt de domeniul trecutului. Radu Pietreanu a revenit în forță la meseria ce l-a consacrat și face românii să râdă și să vadă viața cu ochi dulci.

După ce a ieșit din spital, actorul a reluat colaborarea cu Mugur Mihăiescu împreună cu care a făcut o emisiune online intitulată Țara lui Garcea.

Radu Pietreanu face sketch-uri cu George Tănase

De asemenea, Pietreanu colaborează și cu George Tănase pentru o serie de sketch-uri pe care le promovează pe pagina sa de Facebook.

În proiectul Țara lui Garcea, Radu Pietreanu a interpretat rolul unui preot modern care oficiază slujbe online. Episodul intitulat Şcoala online şi nunţi virtuale, le-a adus celor doi actori peste 50.000 de vizualizări, în doar câteva zile.

.

Nu de puține ori, Radu Pietreanu a spus că scopul lui este să readucă zâmbetul pe buzele tuturor românilor. A și făcut asta foarte multe timp când la tv a rulat Vacanța Mare, un proiect de succes care a avut mare priză la public.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com