Radu Pietreanu a trecut prin momente dificile anul trecut. Actorul a suferit o intervenție chirurgicală în Turcia

Radu Pietreanu a trecut prin momente dificile anul trecut. Actorul a suferit o intervenție chirurgicală în Turcia. Radu Pietreanu și-a vândut casa pentru a se trata în Turcia de o boală gravă de sănătate. Acum, actorul este pregătit să își intre iar în rolul de comediant.

Radu Pietreanu a trecut prin momente dificile anul trecut. Actorul a suferit o intervenție chirurgicală în Turcia

Profu de umor, a trecut anul trecut printr-o cumpănă, după ce a descoperit că suferă de o boală gravă. Acesta a fost nevoit să-și vândă casa pentru a se trata la o clinică din Turcia. Apropiați ai actorului au declarat că Pietreanu ar fi avut nevoie de o sumă consistentă de bani pentru a acoperi cheltuielile medicale la clinica din Turcia. Dar toate acestea au trecut, și actorul și-a sărbătorit aniversarea vârstei de 56 de ani cu zâmbetul pe buze pe care i-a împlinit în urmă cu o săptămână.

Actorul s-a mutat din București și este hotărât să o ia de la capăt, alături de prieteni, alegând să trăiască în Azuga. Radu Pietreanu deține o proprietate la Azuga, care ani la rând a fost închiriată.

Vedeta Costel din Vacanța Mare

Radu Pietreanu a devenit celebru după ce a interpretat personajul unic Costel în grupul umoristic Vacanța Mare, care s-a destrămat în anul 2008. Între timp, vedeta și-a schimbat domeniul de activitate, și a înființat o trupă de stand-up comedy și își spune ”Profu’ de umor”. Radu Pietreanu, Cristi Priză și Neuronu Tibi, trioul CNP, organizează împreună spectacole în toată țara.

În vara anului 2019, actorul a plecat singur la spectacole, și-a luat chitara și a cântat prin țară, urmând să ia la pas capitalele europene.

Sursa: redactia.ro

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com