Radu Ștefan Bănică a recunoscut până la urmă zvonurile legate de iubită - RADIO FX NET

Radu Ștefan Bănică a recunoscut până la urmă zvonurile legate de iubită

Radu Ștefan Bănică a fost mai sincer ca oricând cu fanii lui! Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. a spus adevărul despre tânăra cu care se afișează deseori pe rețelele de socializare. Este sau nu Cristina iubita concurentului de la „Te cunosc de undeva”? Iată răspunsul! A fost oferit chiar de el!

Radu Ștefan Bănică a demonstrat din nou că nu ascunde nimic de fanii lui. Observând zvonurile și speculațiile apărute de-a lungul timpului despre partea lui sentimentală, chipeșul tânăr a hotărât să realizeze un vlog pe canalul său de YouTube în care a vorbit deschis despre fata cu care se afișează mai mereu, pe numele ei, Cristina, spunând dacă e sau nu iubita lui!

Radu Ștefan Bănică a spus public cine e tânăra cu care se afișează deseori

Mai exact, concurentul de la „Te cunosc de undeva” a organizat un joculeț online, denumit „Am/N-am”, prilej prin care a făcut marea dezvăluire. Astfel, potrivit spuselor sale, Cristina, dar și Antonia, o altă tânără cu care s-a mai afișat de câteva ori, nu sunt decât prietenele lui! Ba mai mult, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. a ținut să precizeze că ține la Cristina ca la o soră, lucru care se aplică și-n cazul celeilalte fete.

Concurentul de la Te cunosc de undeva a dezvăluit dacă șatena e sau nu iubita lui

Iar asta nu e tot! Radu Ștefan Bănică a transmis că bunicile lor, adică bunica lui și a Cristinei, se înțeleg de minune încă din copilărie și sunt foarte bune prietene, ca niște surori. Printre altele, artistul a spus, în glumă, că știe că i-ar sta bine împreună cu tânăra.

„Cred că dacă lumea ar fi un pic mai atentă și-ar da seama că noi suntem efectiv frați. Bunicile noastre sunt și până în ziua de azi surori. Nu, nu suntem împreună. Știu că ne-ar sta bine. Ele sunt surorile mele”, spus Radu Ștefan Bănică pe YouTube.

Printre altele, Radu Ștefan Bănică a mărturisit că a fost atins de Săgeata lui Cupidon până în prezent și că a suferit în dragoste, din cauza unor dezamăgiri. Acesta a mai declarat că deși sunt mii de fane care-l adoră, lui i-ar fi destul de greu să cucerească o fată pe gustul lui.

„Cred că majoritatea băieților, când am vrut să fim noi șmecheri, pot să vă spun că mi-am rupt o bluză în gard, pentru că am vrut să arăt că eu pot să fug de la liceu când vreau eu”, a adăugat el.

Pe Radu Ștefan Bănică îl puteți admira și la Antena 1, nu doar pe rețelele de socializare! Acesta participă la „Te cunosc de undeva”, emisiune prin care a făcut senzație prin transformările sale, la fel ca ceilalți colegi de altfel, atunci când s-a transformat în Loredana Groza sau în Sofia Vicoveanca, intrând perfect în pielea personajelor!

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com