Raed Arafat avertizează despre unul dintre efectele Covid-19 la copii: „Corelează infectarea cu diabetul juvenil”

Raed Arafat a vorbit despre infectarea cu coronavirus în cazul copiilor, dar și despre un studiu american care arată noi date în legătură cu această boală.

a

Coronavirusul poate produce diabet în rândul copiilor infectați

Conform unui studiu din Statele Unite, pe care îl citează și Raed Arafat, există o corelație între numărul de copii care au făcut coronavirus și al celor care au diabet juvenil.

Centrul de control al bolilor din Statele Unite a făcut mai multe studii în acest sens, iar conform datelor analizate, se poate observa că sunt mult mai multe cazuri de diabet la copii decât ar fi normal.

Un lucru pe care îl au toți în comun este acela că se corelează cu infecția cu coronavirus.

„Vedem din ce în ce informații noi care apar – de exemplu, informația care a apărut la Centrul de control al bolilor din Statele Unite, care corelează infectarea la copii cu apariția unui număr mai mare de copii cu diabet de tip I, diabet juvenil.

Se pare că sunt studii și analize făcute de către Centrul de control al bolilor din Statele Unite, care e un centru foarte serios, analizând foarte multe date din sistemul lor de asigurări, și unde spune că au apărut mai multe cazuri decât de obicei de tip I și se corelează cu infectarea cu SARS-CoV-2”, a declarat șeful DSU la B1 TV.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com