RAED ARAFAT AVERTIZEAZĂ TRECEREA DE LA STARE DE ALERTĂ, LA STARE DE URGENȚĂ DIN NOU: ”DACĂ ÎNCEPE SĂ NU NE INTERESEZE, SĂ MERGEM LA PARTY, LA PRIETENI…” - RADIO FX NET

RAED ARAFAT AVERTIZEAZĂ TRECEREA DE LA STARE DE ALERTĂ, LA STARE DE URGENȚĂ DIN NOU: ”DACĂ ÎNCEPE SĂ NU NE INTERESEZE, SĂ MERGEM LA PARTY, LA PRIETENI…”

”În două săptămâni vom vedea cum evoluăm. Și clar, dacă totul merge bine, dacă totul este stabil și în curs de îmbunătățire, se vor lua măsuri suplimentare de relaxare. Nimeni nu vrea să țină o zi în plus o măsură sau alta.”, a spus Raed Arafat la XNS.

”E imposibil să relaxezi toate măsurile deodată. Impactul ar fi extrem de grav.”, a punctat acesta.

”Dacă avem o creștere bruscă cauzată de nerespectarea regulilor de distanțare și a regulilor de relaxare și a conviețuirii cu acest virus, dacă începe să nu ne intereseze, să mergem la party, să mergem la petreceri, la prieteni, pentru că da, ți se spune că e interzis să te duci la o discotecă, că nu există discotecă. ”, a spus Raed Arafat.

De asemenea, Raed Arafat a precizat că numărul de 16 persoane la un eveniment nu se aplică și pentru petrecerile private între prieteni și party-uri. Aici, maximum opt persoane au dreptul.

Sursa: parintidenota10.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com