Raed Arafat, despre persoanele care nu se vaccinează anti-COVID-19: „Nu vom aplica discriminări” - RADIO FX NET

Raed Arafat, despre persoanele care nu se vaccinează anti-COVID-19: „Nu vom aplica discriminări”

Au trecut aproape două săptămâni de când în România a ajuns pentru prima oară vaccinul anti-COVID-19, iar până în prezent aproximativ 12.000 de persoane au fost deja vaccinate.

Este bine știut faptul că nu toată lumea este de acord cu vaccinul anti-coronavirus, astfel că Raed Arafat a venit cu un mesaj pentru aceste persoane, afirmând clar că românii care refuză să se vaccineze anti-COVID-19 nu vor fi discriminați în niciun fel!

„Vaccinarea nu înseamnă că îţi reiei normalitatea. E posibil să fie unele întruniri internaţionale care să îţi spună: «Poţi să vii dacă eşti vaccinat». E posibil. Asta o să vedem. Ne aşteptăm să se întâmple şi asta. În România noi am zis că nu vom aplica astfel de discriminări şi nu vom aplica astfel de reguli. Dar afară, mai ales în zone în care a fost acum strict să nu se ducă nimeni, s-a desfăşurat numai online, e posibil să se spună că nu poţi să vii decât dacă eşti vaccinat”, a spus Raed Arafat, potrivit Agerpres.

Sursa: protv.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com