RAED ARAFAT ÎI AVERTIZEAZĂ PE ROMÂNII CARE ȘI-AU PROGRAMAT VACANȚE ÎN BULGARIA: „ESTE POSIBIL SĂ SE IA DECIZIA”

Deși Bulgaria se află pe lista țărilor unde românii pot merge în vacanță fără restricții, Raed Arafat îi avertizează pe cei care și-au programat concediul la vecinii de la sud de Dunăre. 

Românii care și-au plănuit vacanța pe mealagurile Bulgariei ar trebui să ia în calcul că vor sta izolați la revenirea în țără, în funcție de evoluția pandemiei. 

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), a dezvăluit, astăzi, că s-ar putea reveni la anumite măsuri de siguranță dacă în Bulgaria va crește numărul cazurilor de coronavirus. Astfel, românii care aleg să-și petreacă vacanțele în Bulgaria vor risca să stea în izolare 14 zile la întoarcerea în țară.

„Nu este pericol de închidere a granițelor”

„Bulgaria e sub monitorizare, au crescut cazurile și este sub monitorizarea INSP. Dacă va continua în acest mod, este posibil să se ia decizia la nivelul Institutului Național. Nu este pericol de închidere a granițelor, ci de revenire la izolare”, a declarat Arafat la TVR.

De la începutul pandemiei de coronavirus, Bulgaria a confirmat 3.266 de cazuri de infectare, dintre care 172 de decese. Totuși, pe fondul măsurilor de relaxare, în ultimele șapte zile s-a înregistrat un număr de 555 de noi cazuri.

Românii pot călători, încă de pe 15 iunie, din nou cu avionul în mai multe țări europene, fără a mai fi obligați să stea apoi în izolare sau carantină. Mai mult decât atât, a fost reluat traficul aerian spre și dinspre Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Elveția, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia și Ungaria.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Foto: pixabay.com

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com