Raed Arafat: Luăm în calcul scenariul cel mai rău! Ce avion NATO așteaptă România

„Este foarte greu de anticipat” cum vor decurge lucrurile în continuare, afirmă Raed Arafat. Totuși, secretarul de stat în MAI spune că „dacă o ţinem aşa, poate că vom ieşi din această situaţie”.

Sunt autoritățile pregătite pentru orice? „Noi avem obligaţia să luăm în calcul scenariul cel mai rău. Trebuie să ne pregătim pentru el”, zice Arafat.

Șeful DSU trage, însă, nădejde că, „dacă nu se schimbă tiparul şi dacă continuăm să luăm măsuri, e posibil să limităm răspândirea”. În privința eventualelor focare de infecție care mai pot apărea, Raed Arafat precizează: „Dacă apar situaţii mai deosebite într-o zonă, trebuie să îi asigurăm pe cei din sectorul medical cu protecţia necesară”.

În altă ordine de idei, România așteaptă „să vină 100.000 de combinezoane”. Este vorba despre „un avion militar de la baza NATO din Ungaria” care trebuie să aducă în țară „un transport de combinezoane”.

În încheiere, Raed Arafat arată că autoritățile române „au luat măsuri pe care alte ţări de abia acum le iau, de aici şi acţiunea mai lentă a virusului”.

Sursa: gandul.ro

.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com