Raed Arafat, mesaj dur pentru cei care refuză să respecte măsurile de protecție: „Vrei să te infectezi? E libertatea ta!”

Raed Arafat este indignat de faptul că unii cetățeni români nu respectă măsurile de prevenție impuse de autorități. Șeful DSU susține că măsurile de prevenție impuse sunt minore față de alte restricții impuse în celelalte țări.

a

Raed Arafat, mesaj dur pentru cei care refuză să respecte măsurile de protecție: „Vrei să te infectezi? E libertatea ta!”

Șeful Direcției pentru Situații de Urgență este supărat pe faptul că unii dintre români nu respectă măsurile impuse de autoritățile române referitoare la epidemia de coronavirus.Potrivit acestuia, cetățenii români își bat joc de măsurile de prevenire.

„Se bate joc de măsurile care sunt preventive, care ajută populația să limiteze răspândirea virusului și care ne ajută să reducem impactul pe terapie intensivă, și se confundă cu așa-zisa libertate absolută a individului de a face orice dorește. Această libertate absolută înseamnă că acest individ, la un moment, va călca peste libertatea altora de a rămâne sănătoși și de a nu se infecta, susține indignat Raed Arafat.

Raed Arafat, despre libertatea în pandemie

Potrivit secretarului de stat, măsurile de prevenire sunt minore, față de cele din alte țări. Acesta subliniează faptul că persoanele care nu se protejează pot infecta și alte persoane.

Înțeleg, vrei să fii liber, să nu porți mască, vrei să te infectezi, e libertatea ta, dar până la momentul în care mă infectezi pe mine. Eu nu vreau să mă infectez!”, a declarat Raed Arafat.

Șeful DSU îi critică pe cei care nu cred în puterea acestui virus și care își strigă libertatea fără să se gândească la libertatea celorlalți.

Referitor la scenariul sumbru al specialiștilor care susțin că peste o lună în România vor fi raportate 2.800 de cazuri noi de coronavirus zilnice, Arafat a precizat că orice scenariu poate deveni realitatea dacă autoritățile nu iau măsurile necesare.

Recomandăm în continuare respectarea măsurilor de distanțare și a măsurilor precum portul măștii, portul măștii în anumite zone, în aer liber, reducerea programelor în zonele de distracție sau unde există un contact mai intens între oameni de la o anumită oră, a mai spus Arafat.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com