Raed Arafat, previziuni sumbre pentru România: ”S-ar putea să ne trezim că nici măcar nu am văzut ce e mai rău”

COVID-19, când te vei opri? Oamenii nu știu ce să mai facă pentru a fugi de infectarea cu virusul ucigaș, mai ales când văd că numărul persoanelor contaminate crește considerabil. În acest context, Raed Arafat nu se arată deloc optimist.

Șeful DSU este de părere că lucrurile se pot agrava și că România va putea trece printr-o situație nemaivăzută până acum, însă, cel mai important este să fim pregătiți pentru orice.

Raed Arafat, previziuni sumbre pentru România

”Să nu uităm că pandemia care a fost în 1918-1919, nu primul val a fost cel mai rău. Noi nu avem astfel de informații, dar noi trebuie să ne așteptăm că lucrurile pot să se înrăutățească și noi trebuie să fim foarte pregătiți”, a declarat Raed Arafat, la B1 TV.

Secretarul de stat, deloc optimist în privința pandemiei de coronavirus

De asemenea, șeful DSU trage un semnal de alarmă, susținând că sunt foarte mulți cei care își dau cu părerea și aruncă vorbe nefondate. În plus, îi îndeamnă și pe ceilalți să nu respecte măsurile impuse, ducând în acest fel la agravarea situației, dar mai ales, la răspândirea noului coronavirus.

”Sunt foarte mulți ”experți” care vin cu păreri neavizate, nefondate, fără absolut niciun argument științific, dar aberează toată ziua și, din păcate, au efect asupra unei părți din populație. Mulți respectă recomandările, dar această parte mică poate contribui la răspândirea virusului într-un mod necontrolat”, a mai zis el.

Sursa: spynews.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com