Raed Arafat, reacție în cazul Flavia Groșan: “Medicina nu se susține în stradă” - RADIO FX NET

Raed Arafat, reacție în cazul Flavia Groșan: “Medicina nu se susține în stradă”

Raed Arafat a făcut primele declarații despre cazul medicului bihorean, Flavia Groșan, care a creat isterie în spațiul public, cu dezvăluiri legate de activitatea sa și de pacienți. Șeful Comandamentului pentru Situații de Urgență a fost întrebat ce părere are despre medic și despre faptul că este atât de susținut.

Ce spune Arafat despre Flavia Groșan

Raed Arafat a declarat că medicina nu se susține în stradă și că actul medical se face pe bază de știință medicală și de protocoale medicale care sunt dovedite și stabilite prin cercetare.

Șeful DSU a precizat că a evitat să intre în polemici cu medici care au păreri contrare părerilor generale care există din punct de vedere medical.

Asta este o problemă cu care ne-am confruntat în România. Şi în alte ţări. Colegi care ies şi explică nişte lucruri care nu sunt pe înţelesul tuturor şi atunci induc oamenii în eroare. Mai mult decât atât nu cred că o să intru să comentez acest caz, a precizat Raed Arafat.

Flavia Groșan audiată de Colegiul Medicilor din Bihor
Luni, 22 martie 2021, Flavia Groșan a fost audiată de Colegiul Medicilor din Bihor cu privire la declarațiile pe care le-a făcut în spațiul public. Medicul pneumolog a dezvăluit la Antena 3 că are o schemă proprie de tratament cu care a tratat mii de pacienți bolnavi de coronavirus. Un coleg de breaslă a făcut sesizare la Colegiul Medicilor, iar Groșan a fost chemată să dea explicații.
Luni, după discuțiile din cadrul Comisiei de etică a Colegiului Medicilor Bihor, președintele instituției a declarat că Flavia Groșan nu va fi sancționată.
În același timp, medicul pneumolog care tratează pacienții online, dar și fizic în cabinetul ei are o susținere impresionantă din partea pacienților săi și nu numai, mai ales în mediul online, unde s-au făcut grupuri ce militează ca ea să fie lăsată să profeseze.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com