Raed Arafat, replică după ce a fost aspru criticat de Cheloo: „Vedete care încearcă să spună că portul măștii poate să fie refuzat”

S-a pornit un adevărat război între personalități publice și autorități, pe tema coronavirusului. Zilele trecute, Cheloo a ajuns în atenția tuturor după ce a scris o postare controversată, în care contestă purtarea măștii.

Părerile lui Cheloo, dar și ale altor vedete care le împărtășesc, au ajuns și la urechile lui Raed Arafat, care a vorbit public despre fenomenul influencerilor care stârnesc dubii în rândul populației.

Raed Arafat, replică pentru Cheloo

După ce România a înregistrat, miercuri, un număr record de îmbolnăviri, Raed Arafat a tras un semnal de alarmă asupra impactului negativ pe care astfel de atitudini îl are în lupta cu COVID-19.

„Din păcate, în ultima perioadă am văzut o intensificare a campaniilor realizate de personaje cunoscute, chiar de vedete care vin și îi contrazic pe cei care recomandă aceste lucruri, care încearcă să spună că portul măștii poate să fie refuzat, în ideea că este libertatea fiecărei persoane să refuze”, a explicat Raed Arafat, la o emisiune TV.

Arafat: „Masca se asimilează cu sclavia”

Totodată, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a adresat și acuzațiile conform cărora purtarea măștilor ar fi un lucru cu interes financiar.

„Altul acuză că noi punem oamenii să poarte mască pentru că sunt interese financiare în spate. Și una dintre cele mai importante modalități de a convinge tinerii să nu poarte mască a fost asimilarea ei cu sclavia. Toate aceste lucruri au făcut să influențeze o parte dintre oameni, o parte din grupurile țintă”, a mai spus Raed Arafat.

Chiar în postarea sa, Cheloo a poreclit masca drept „botniță” și a susținut că purtarea ei îi aduce multe beneficii lui Arafat.

Sursa: spynews.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com