Raluca Bădulescu: „Încă depind de banii părinților” Citeşte întreaga ştire: Raluca Bădulescu: „Încă depind de banii părinților”

Invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, Raluca Bădulescu (46 de ani) a dezvăluit cu ce se ocupa înainte de a deveni jurat în cadrul show-ului Bravo, ai stil!, dar și că „încă depinde de banii părinților” ei. Raluca Bădulescu: „Încă depind de banii părinților” Raluca Bădulescu a fost profesoară de limba română și engleză, a fost trader de produse petroliere, dar dintotdeauna a iubit moda și muzica. „Faptul că sunt fiica lui Doru Bădulescu și a Nicoletei Bădulescu pentru mine este o mândrie. Când am intrat la facultate, mi-am dorit mult de tot o mașină, am primit o mașină de la părinții mei, dar nu pe aceea pe care mi-o doream eu. Ne-au învățat și ne-au educat să muncim”, a povestit Raluca Bădulescu.

Încă depind de banii părinților. Să nu vă imaginați că la vârsta asta nu mai pun mâna pe telefon: «Alo, am văzut o jachetă și mă tăvălesc». Pentru diferența de bani pe care nu o am, îi sun pe ai mei. Vreau să fiu pe picioarele mele, mă bucur că aici la Kanal D mi-am îndeplinit visul. Consider că mi-a dat Dumnezeu norocul să mă nasc într-o familie și să am tot. Fără sprijinul părinților mei nu știu dacă aș fi reușit să ajung unde sunt astăzi. Sprijinul părinților a contat, contează și va conta enorm”, a mai spus Raluca Bădulescu.

„Tatăl meu este și a fost un exemplu pentru noi, restul familiei, cât și pentru toți cei care au avut privilegiul să lucreze cu el. Niciunul nu am avut funcții [politice], nu s-a pus problema de astfel de favoritisme.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com