Raluca Dumitru îi aduce grave acuzații lui Culiță Sterp, ce se întâmpla la Survivor - RADIO FX NET

Raluca Dumitru îi aduce grave acuzații lui Culiță Sterp, ce se întâmpla la Survivor

Raluca Dumitru, fostă concurentă din echipa Faimoșilor de la Survivor România, a povestit despre atitudinea lui Culită Sterp din timpul reality show-ului. A venit rândul ca ea să-și spună partea ei de adevăr. Și explică motivele conflictului dintre ea și artist.

Raluca Dumitru îl atacă pe Culiță Sterp

Raluca Dumitru a făcut dezvăluiri în exclusivitate la Ștafeta Mixtă! Fosta faimoasă de la Survivor România a povestit cum Zanni și Sebastian Chitosca erau șocați de atitudinea lui Culiță Sterp, care se lua mereu de ei când Elena Marin era jignită. Vedeta a explicat faptul că și ea voia să fie respectată de către unii dintre colegii ei, la fel cum si ea le oferea respect.

Raluca Dumitru a spus că s-a simțit afectată și le-a cerut coechipierilor ei să fie votată spre eliminare. În acel moment, singurii care au susținut-o au fost Zanni, Sebi și Cosmin.

”Ei (n.r- Zanni și Sebastian) erau șocați de atitudinea lui Culiță. Culiță s-a luat mereu de Zanni când o jignea pe Elena, iar ei erau șocați. Nu am vrut să îi dau prea multe replici, am vrut să se vadă de acasă cine a început totul.

Tu te-ai luat de băieți pozând în ceea ce nu ești, iar tu faci același lucuri. Tu suferi că vrei acasă, că mai e puțin și naște iubita ta, dar tu te iei de o femeie. Eu am aflat după de la el că i-a spus cineva că am vorbit de el. M-a afectat foarte rău, voiam să fiu respectată, așa cum și eu am respectat la rândul meu. În momentul ăla le-am cerut să mă voteze.

Au venit Zanni, Sebi și Cosmin și mi-au spus să fiu puternică. Nu mai știam cum să gestionez situația”, ne-a mărturisit Raluca Dumitru.

Raluca Dumitru, confesiuni despre Zanni

Raluca Dumitru a vorbit și despre Zanni, susținând că el este un adevărat luptător. De altfel, fosta moderatoare de televiziune a mărturisit că Zanni va avea mereu susținerea ei, pentru că este o persoană bună din toate punctele de vedere.

„Zanni mi-a spus prin ce a trecut. Eu îl mai luam în brațe, iar el îmi spunea că el nu știe cum să ofere afecțiune. Inclusiv când a plecat Ana, mi-a zis că nu a știut cum trebuie să reacționeze. El a avut perioade în care a murit de foame. E un luptător. O să aibă susținerea mea din toate punctele de vedere, este o persoană foarte bună. Ține mai mult la mâncare pentru că nu a avut parte de ea toată viața”, a povestit fosta faimoasă despre Zanni.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com