Raluca Pastramă aruncă săgeți către Pepe. Ce a postat pe Instagram

Odată ce Pepe a anunțat divorțul de soția lui, Raluca Pastramă, mulți au așteptat o reacție a acesteia, mai mult sau mai puțin. Doar că, se pare că Raluca evită să ofere o primă declarație concretă. Însă, bruneta  postat, joi, un text pe un Instastory care este cu subînțeles, având în vedere despărțirea de artist.

Prima reacție a Ralucăi Pastramă despre divorț?

Muți așteaptă reacția Ralucăi Pastamă după ce Pepe a anunțat că ea ar fi luat decizia divorțului. Se pare că bruneta evită să ofere o declarație, mai mult sau mai puțin concretă. Un instastory lasă de gândit asupra situației celor doi soți. Raluca a postat un text cu referire parcă despărțirea de Pepe.

„Uneori suntem testați nu pentru a ne arăta punctele slabe, ci pentru a descoperi tăria / punctele noastre forte”, este mesajul postat de Raluca Pastramă la InstaStory.

Pepe a făcut anunțul divorțului

În urmă cu câteva zile, Pepe a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care anunța faptul că Raluca, soția lui a decis ruperea definitivă a relației. Mai mult, a dezvăluit că ei stau separat acum. Artistul nu a precizat și motivul divorțului.

„Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.”, anunța Pepe pe Youtube.

Pepe a mai precizat atunci că el și Raluca vor să aibă în continuare o relație bazată pe respect de dragul celor două fetițe pe care le au împreună, Rosa și Maria.

„Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, mai declara Pepe la vremea respectivă.

Pepe, contract prenupțial

Pepe și Raluca Pastramă s-au căsătorit în anul 2012, la puțin timp după ce au făcut cunoștință, dar și într-un moment când Pepe era într-un scandal de divorț cu fosta lui soție, Oana Zăvoranu. Un lucru interesant a făcut Pepe înainte de a se ancora definitiv în relația cu Raluca.

Socrul său, Ion Pastramă l-a pus să semneze un contract prenupțial. Potrivit documentului, artistul trebuia să-și dea acordul că nu va avea pretenția la vreun bun al Ralucăi, în cazul unui divorț. Iată că divorțul s-a întâmplat, iar artistul nu se va alege cu niciuna dintre proprietățile Ralucăi.

Sursa: redactia.ro

mult, a dezvăluit că ei stau separat acum. Artistul nu a precizat și motivul divorțului.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com