Raluca Turcan, amendată pentru nepurtarea măștii. Cum a reacționat ministrul Muncii

Raluca Turcan, amendată pentru nepurtarea măștii. Cum a reacționat ministrul Muncii

Raluca Turcan, amendată pentru nepurtarea măștii. Cum a reacționat ministrul Muncii

Raluca Turcan, amendată pentru nepurtarea măștii. Deși Guvernul le impun oamenilor să poarte măștile de protecție și să respecte măsurile impuse, se pare că cei care încalcă aceste reguli sunt chiar politicienii. Purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, Luciana Lazăr, a anunțat, că Raluca Turcan a fost amendată în urma imaginilor în care apare alături de mai multe persoane care nu poartă masca de protecție. Ministrul Muncii se afla la o activitate de împădurire în Tălmaciu, județul Sibiu.

În urma fotografiilor, polițiștii s-au sesizat din oficiu, iar în urma cercetărilor au fost identificate șase persoane sancționate pentru că au încălcat restricțiile impuse în timpul pandemiei de coronavirus. „Polițiștii au reținut că la data de 27 martie 2021, aflându-se în bena unui autoturism, respectivele persoane nu au purtat masca de protecție individuală, nerespectând astfel măsurile de protecție a vieții și pentru limitarea efectelor tipului de risc produs asupra sănătății persoanelor în contextul stării de alertă instituită la nivel național pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS CoV-2”, a declarat Luciana Lazăr.

Potrivit oamenilor legii, au fost aplicate amenzi în valoare totală de 3.000 de lei. La scurt timp, ministrul muncii a declarat că toți cei prezenți la acea activitate au făcut teste anti-COVID19, dar și-a asumat greșeala și a cerut chiar ea să fie amendată.”Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect, chiar dacă au fost doar câteva momente și în tot restul timpului, am respectat regulile. A fost o neatenție , pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare. Înțeleg criticile și mi le asum, dar trebuie să explic și manipulările care au apărut mai ales în mediul on-line: într-un mod tipic lor, cei de la PSD au suprapus imagini de la acțiunea de împădurire cu fotografii mai vechi”, a scris Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.

„Eram într-o conferință video mi-am dat jos masca pentru intervenție, pentru a mă face mai bine înțeles și pentru că îmi era sete – pentru a comunica mai clar și pentru a bea apă. Fără să spun că asta justifică greșeala, trebuie spus că am făcut asta fiind singur în încăpere – fără nicio persoană la mai puțin de 10 metri în jurul meu. La un moment dat mi-a fost atrasă atenția și mi-am pus la loc masca. Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate”, a scris Vlad Voiculescu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com