Raluka, mărturisiri tulburătoare. Cu ce afecțiune se luptă artista: “Aș putea face infarct!”

Raluka este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra interpretă se bucură de mare succes, are mulți fani și totul îi merge foarte bine. Problemele sunt, însă, în ceea ce privește sănătatea. Aceasta suferă de o afecțiune gravă, care poate provoca și mai multe complicații.

a

De ce afecțiune suferă Raluka

Raluka este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Este mereu cu zâmbetul pe buze și dă dovadă de mult pozitivism când este în fața fanilor. Totuși, artista are și puncte slabe și și-ar dori să nu mai fi atât de vulnerabilă, pentru că are pierdut din această cauză.

Deși este curajoasă și îi place să riște, se pare că teama de întuneric nu o poate învinge. Afecțiunea se numește acluofobie. Raluka a mărturisit că îi este foarte frică de întuneric, încât ar putea chiar să facă un infarct din această cauză. Lucrează la fricile sale și încearcă să le învingă, dar situația este cât se poate de dificilă.

“Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știu cine sunt eu. Îmi este frică de întuneric, aș putea face infarct, dacă se sting toate luminile aici, în platou. Încerc să-mi înving fricile’, a spus Raluka.

Raluka recunoaște că a fost infidelă

Raluka este o femeie extrem de asumată, căreia îi place să spună lucrurilor pe nume. Niciodată nu s-a dat înlături de la a spune adevărul și de la a-și recunoaște greșelile. Recunoaște că a făcut multe prostii din dragoste, fiind o fire extrem de impulsivă, care nu își regretă deloc faptele.

Astfel, iubita artistă a recunoscut că a călcat strâmb în relațiile cu foștii parteneri, fără să spună însă când s-a întâmplat mai exact. Cât despre „bărbatul ideal’, ea consideră că trebuie să fie un om bun, independent și puternic, așa cum și ea și-a dorit mereu să fie și nu i-a plăcut să depindă de nimeni, lucru ce i-a și reușit.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com