Rămas Bun, Corina Chiriac! Din Păcate, A Venit Şi Acest Trist Moment…Fanii Sunt In Lacrimi

Vedeta și-a anunțat fanii printr-o postare de pe pagina personală de Facebook că se retrage de la postul de televiziune unde românii au putut să o vadă în ultimii 12 ani.

a

Totodată, Corina Chiriac a ținut să le mulțumească pentru colaborare celor de la Național TV, mai ales pentru că decizia de plecare i-a aparținut ei, fără a fi constrânsă din alte părți pentru a renunța.

Artista i-a liniștit pe fanii care doreau să revadă emisiunile prezentate de ea și a anunțat că acestea vor putea fi revăzute, chiar dacă nu se mai filmează nimic nou.

„Mulțumesc tuturor membrilor echipei și colegilor de breaslă pentru o fructuoasă colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine să încercăm să “Ne-amintim Duminică” și să “Oprim Timpul” împreună.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com