RAMONA OLARU, MOMENT PENIBIL ÎN DIRECT. DANI A TAXAT-O IMEDIAT

Ramona Olaru are un spirit efervescent iar de când s-a alăturat echipei „Neatza cu Răzvan și Dani”  dă un plus culoare proiectului. Are întotdeauna glumele la ea și nu-i este teamă să fie protagonista unor momente ușor penibile. De dimineață, blondina s-a implicat într-unul din jocurile propuse, doar că a dat cu stângul în dreptul. S-a împiedicat de capul lui Ristei și a căzut. 

Blonda de la „Neatza cu Răzvan și Dani” întotdeauna reușește să aducă telespectatorilor zâmbetul pe buze. Ori zice vreo glumă, ori fac mișto colegii de ea. Oricum ar fi e o prezență plăcută și s-a integrat foarte bine în echipă. Jucăușă din fire nu se dă înapoi de la nicio provocare pe care Răzvan și Dani i-o lansează. Așa s-a întâmplat și în această dimineață când au încercat un nou joc, „Aruncarea cartofului”.

Ramona a căzut în direct

Într-un minut Florin și Ramona au fost nevoiți să-și găsească un obiect cu ajutorul căruia să recupereze un cartof. Zis și făcut. Cei doi s-au amuzat și s-au „luptat” să câștige proba, până când s-au ciocnit. Ramona s-a împiedicat de capul lui Florin și apoi a căzut.

. .

”Eu mergeam după cartof și a venit ceva din spate și m-a luat pe capotă direct” a explicat Ramona incidentul.

După căzătură reacțiile colegilor n-au întârziat să apară, iar în platou s-au auzit tot felul de râsete. Dani, amuzant din fire, nu s-a putut abține și a taxat-o pe blondină. Iar dialogul dintre ei a fost de-a dreptul savuros.

”Dacă mai exista Cronica Cârcotașilor ne vedeam și noi miercuri.” a spus Dani.

Există” a strigat Ramona.

”Dar nu se mai uită nimeni” a completat Dani Oțil.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com