Raoul a făcut declarații uluitoare despre Mirabela Dauer! ”Posesivă, egoistă și răzbunătoare”

Raoul a făcut declarații uluitoare despre Mirabela Dauer! ”Posesivă, egoistă și răzbunătoare”

Raoul a făcut dezvăluiri uluitoare la rubrica picantă a lui Cătălin Măruță. Cântărețul a spus lucrurilor pe nume și a făcut mărturisiri fără perdea despre fosta lui colegă, Mirabela Dauer. 

a

Raoul a făcut declarații uluitoare despre Mirabela Dauer

Cântărețul Raoul este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, fiind mai ales consacrat pentru relația apropiată de prietenie pe care a avut-o pe vremuri cu Mirabela Dauer. Acesta a fost invitat de Cătălin Măruță să accepte provocarea sosurilor iuți de la cea mai văzută rubrică a emisiunii.

Artistul a făcut declarații șocante despre cea care i-a fost alături ani de zile pe scenă, respectiv Mirabela Dauer. Întrebat care ar fi trei defecte ale cântăreței, acesta a spus: ”posesivă, egoistă și răzbunătoare”. De asemenea, acesta a ținut să precizeze că ea ar fi cea pe care ar alege să o arunce în apă, la rechini, dacă așa s-ar putea salva din mijlocul oceanului pentru a ajunge pe o insulă din apropiere, din postura de naufragiat.

”Mirabela se poate descurca în orice situație”, a spus acesta, fiind clar că relația lor de prietenie s-a încheiat definitiv. Motivele nu au fost aflate, iar artistul nici nu a dorit să le prezinte în emisiune.

Raoul: ”Vica Blochina m-a și pupat pe gură”

Mai mult, acesta a făcut o declarație surprinzătoare, dar totuși extrem de directă: Vica Blochina, Celia și o interpretă din Serbia sunt doar trei dintre femeile din showbiz care i-au făcut ochi dulci, de-a lungul timpului. Fără să stea pe gânduri, Raoul a completat și cu un detaliu picant: ”Vica Blochina m-a și pupat pe gură, într-o emisiune”.

Pe tot parcursul jocului, Raoul a făcut declarații șocante despre personalități cunoscute din showbiz, fără să țină cont de ce spune. Fulgy și Bianca Drăgușanu sunt doar două dintre vedetele pe care atunci când Raoul le vede, vrea să închidă televizorul. De ce i-a numit chiar pe ei, a continuat tot artistul: ”S-au detaliat ei suficient ca să nu mai țin televizorul deschis”.

Nici prietenul lui, Fuego, nu a scăpat de vorbele aprige ale lui Raoul atunci când a fost provocat să-i numească 3 defecte. ”Introvertit, extrovertit când e cazul și moale… însă toate l-au făcut să fie ce este astăzi”.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com