Răspunsul inedit pe care Cătălin Măruță l-a dat când a fost întrebat dacă se mărește familia din nou

De câțiva ani, presa tabloidă a tot speculat despre o nouă sarcină în cazul Andrei. Cântăreața și soțul său au încercat, însă, să pună stop zvonurilor, recunoscând că nu au în plan să-și mărească familia neapărat. Întrebat recent dacă, pe timp de pandemie, s-au gândit la al treilea copil, Cătălin Măruță a oferit un răspuns inedit.

Ce a spus Cătălin Măruță când a fost întrebat dacă își mărește familia

Celebrul prezentator a fost invitatul colegilor săi de la PRO, Cove și Adela Popescu, în emisiunea „Vorbește lumea”. Cei doi moderatori l-au întrebat pe Cătălin Măruță dacă soția sa este însărcinată din nou ori dacă și-au propus să-și mărească familia pe timp de pandemie.

Prezentatorul a profitat, așadar, încă o dată să lămurească situația în cazul familiei sale. Cătălin Măruță a mărturisit că Andra nu este însărcinată la acest moment, dar că nu exclud această posibilitate.

Prezentatorul a evitat să spună dacă el și soția sa își mai doresc un copil, mulțumindu-se să spună că dacă Dumnezeu le va da această șansă, ei se vor bucura. „Nu, Andra nu e însărcinată. Dacă ne mai dorim copii? Acuma știi cum e, ce vrea Dumnezeu. Avem doi copii. Suntem super fericiți cu David și cu Eva. Dar, în perioada asta nu așteptăm…”, a venit răspunsul lui Cătălin Măruță.

Certuri și neînțelegeri în cuplu pe timp de pandemie?

Măruță a dat din casă! Prezentatorul a mărturisit că au fost câteva momente tensionate între el și soția sa, în această perioadă, pe tema atribuțiilor școlare ale fiului lor, David.

”Nu ne-am certat. Chiar absolut deloc. Singurele discuții care au apărut, dacă au apărut, au fost legate de modul de a gestiona aceste teme online. Poate eu voiam ca David să aibă mai mult timp liber, Andra zicea nu, trebuie să-și termine întâi temele și apoi să facă ceva. Și apoi mi-am dat seama că știi ce, gestionează tu toată partea asta, pentru că nu o să mai înțeleagă nimic copiulul. Aici au fost mici discuții, dar în rest nu, absolut deloc”, a mărturisit prezentatorul de televiziune.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

”E bine, pentru că petrecem foarte mult timp împreună și acum mă gândesc când totul o să revină și lucrurile o să intre ușor-ușor în normal, cum va fi pentru copii. Pentru că ei sunt învățați acum să stai non-stop cu ei, să te trezești cu ei, să te culci cu ei, să faci toate activitățile de peste zi cu ei, și la un moment dat o să vadă că mami și tati pleacă iarăși la serviciu și nu mai stăm împreună. Cred că asta va fi o problemă pentru cei care au copii și care au stat în perioada asta destul de mult acasă”, a adăugat Cătălin Măruță.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com