Răsturnare de situație! De ce a murit, de fapt, Cornelia Catanga!

A murit Cornelia Catanga Cântăreaţa în vârstă de 63 de ani a murit vineri, la Spitalul Universitar din Capitală, unde era internată după ce a fost diagnosticată cu Covid-19.

a

A murit Cornelia Catanga. Cântăreaţa de muzică lăutărească a fost spitalizată joi, în stare gravă.

Update:  Soțul Corneliei Catanga a declarat că artista NU A MURIT DE COVID. Aceasta ar fi făcut un stop cardiac! 

Potrivit unor surse medicale, Cornelia Catanga a fost transportată la spital cu ambulanța vineri dimineață, a intrat în stop cardio respirator și nu a mai putut fi resuscitată. Cântăreața suferea de Covid-19.

Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4.

Cornelia Catanga avea 63 de ani și era una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică lăutărească. Ea împărțea scena de ani de zile cu soțul său, Aurel Pădureanu.

În vara lui 2019, artista a suferit un stop cardio-respirator şi avea montat un stent la inimă.A murit Cornelia Catanga

A murit Cornelia Catanga

Elena Merișoreanu, dărâmată de moartea Corneliei

“Așa de tânără, săraca, s-a dus… .  Am vorbit cu ea și se văita că nu plătise chiria, era amărâtă, nu a ajutat-o nimeni. Ea  a fost o cântăreață care a muncit enorm, și-a dat viața prin restaurante, pe scenă, pe unde a cântat. A fost o fată muncitoare. Mi-a spus că nu știe ce să facă, pentru că nu a plătit chiria. Și-a pierdut casa pe care o avea, pentru că a luat bani din bancă, iar banca nu te iartă.

Eu am fost nașa ei spirituală, ne cunoaștem de la 3 ani. Eram prietenă cu mama ei. Mama ei, cât eu am fost plecată în Israel, a stat la mine acasă și a avut grijă de fiicele mele care erau mici.  Când am vorbit cu ea, acum trei săptămâni, bărbatu’ său plecase la farmacie să ia pastile. I-am spus: ‘chemați, măi, salvarea, nu mai luați prostii!’. ‘Nu, nu, că sunt răcită, îmi curge nasul, mă dor oasele’, mi-a zis. Dacă se ducea la spital, nu pățea nimic”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru fanatik.

Cine a fost Cornelia Catanga

Potrivit bestmusic.ro, Cornelia Catanga s-a născut în pe 9 martie 1958, în satul Zeletin, judeţul Buzău, şi a fost nepoata violonistei Maricica Catanga.

În 1964, Cornelia a început să cânte la acordeon, iar în 1966 a cântat pentru prima dată pe scenă, la balul comunei Valea Plopului (jud. Prahova). Din 1967, solista a cântat la nunţi, botezuri şi petreceri.

Catanga a făcut primul pas spre celebritate în anul 1969, după ce a participat la o preselecţie la Casa de Creaţie din Buzău. Aici a fost descoperită de Doina Badea, cu care a colaborat un an, că solist instrumentist (acordeon) în cadrul formaţiei acesteia de turneu.

În 1971, a cântat pentru prima dată alături de Toni Iordache, iar în perioada 1972 — 1978, a început să cânte la nunţi alături de Nicolae Florian şi Marin Nasturică. În 1979, Catanga a cantat pentru scurt timp alături de Romica Puceanu, iar în 1985 a avut primul spectacol la Sala Polivalenta (spectacol de comedie cu momente muzicale, alături de Stela Popescu şi Alexandru Arșinel).

Din 1986, au început turneele în străinătate (în special Israel, dar şi Berlin) și a lansat primul LP în 1989, acompaniată de orchestra lui Ion Onoriu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com