Răsturnare de situație în cazul Mădălinei Manole! Noi detalii au ieșit la lumină: „Sunt dovezi că a fost ucisă”

Moartea Mădălinei Manole a șocat opinia publică și a lăsat un gol în sufletul celor care au apreciat-o pe artistă. La aproape 13 ani de la decesul acesteia, dosarul morții sale ar putea să fie redeschis, conform unui profiler FBI. Iată detalii!

a

Profilerul Mihaela Brooks este de părere că Mădălina Manole a fost ucisă

Mădălina Manole s-a sinucis în data de 14 iulie 2010, chiar de ziua sa de naștere după ce a ingerat o cantitate însemnată de substanță toxică care ar fi fost suficientă să ucidă patru elefanți, conform profilerului FBI Mihaela Brooks.

Ea este de părere că Mădălina Manole a fost obligată să consume cantitatea respectivă și că, în realitate, vorbim despre omor, nu sinucidere. Mai mult decât atât, pe sticla din care Mădălina Manole a băut substanța a fost găsită doar o amprentă a artistei, cea de la degetul mare, iar Mihaela Brooks este de părere că este puțin probabil ca Mădălina să fi reușit să țină sticla doar cu un singur deget.

„Sunt dovezi că a fost ucisă. Urmează să terminăm cât de curând raportul toxicologic. Nu poate combate nimeni asta, este scris și în raportul de autopsie. Am discutat cu expertul în toxicologie și așteptăm să ne dea raportul cu ștampila pentru a-l putea prezența instanței”, a declarat Mihaela Brooks, conform Fanatik. 

Mădălina Manole  s-a sinucis în ziua în care împlinea 43 de ani

Mădălina Manole a fost găsită fără viață de soțul acesteia, Petru Mircea, în vila din Otopeni, în dimineața zilei de 14 iulie, zi în care Mădălina împlinea 43 de ani. Artista era mama unui băiețel de doar un an și se pregătea să lanseze un nou album, însă se pare că în ultima perioadă se simțea copleșită și căzuse într-o depresie profundă pentru că simțea că muzica ei nu mai este dorită de către public.

De altfel, înainte de a consuma substanța care i-a cauzat decesul, Mădălina a lasat un mesaj de adio în care a încercat să explice gestul care a îndurerat o țară întreagă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com