Răsturnare de situație în cazul vloggeriței bătute pe stradă. Ce arată imaginile de pe camere

Incidentul a cărei protagonistă a fost vloggerița Bianca Adam, care a povestit pe Youtube că a fost bătută de un bărbat și nimeni nu i-a sărit în ajutor, a fost surprins de camerele de supraveghere.

Bianca Adam, autoarea unui jurnal video pe internet extrem de urmărit, pe care îl semnează cu numele Tequila, susţine că a fost bătută de un bărbat.

Vloggerița a povestit că bărbatul ar fi fost deranjat că tânăra i-ar fi rupt cu maşina o placă din marmură, montată în fața unei săli de sport, și a precizat că a folosit spray-ul cu piper, pe care îl avea în mașină, pentru că s-a simțit în pericol.

„Nu știu ce a fost în mintea lui, a sărit la bătaie, m-a împins, mi-a smuls telefonul din mână, Brandi l-a prins de umeri sau de mâini, eu am scos sprayul, el îl atacă pe Brandi în stânga mea, am venit și l-am sprayat. Nu știam cum se folosește prea bine, a sărit un pic și în Brandi, apoi am fugit, el a aruncat foarte tare cu telefonul meu și i-a spart capul lui Brandi. Am fugit în magazinul de lângă să cer ajutor”, a povestit Bianca Adam, pe Youtube.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, apărute în spațiul public, se vede cum vloggerița se folosește de spray-ul cu piper, după ce bărbatul îi smulge telefonul din mână, fără însă a o lovi.

În schimb, în acel moment, cei doi bărbați se contrau.

După ce folosește spray-ul, cei doi tineri fug, în timp ce bărbatul care i-a smuls telefonul vloggeriței intră într-un birou.

“Am stat o jumătate de oră să cer ajutor şi nimeni nu a reacţionat. M-am întors la locul incidentului, iar una din femeile angajate sau soţia lui mi-a făcut semn să vin spre spatele blocului. Mă trezesc cu el că iese cu un fier e 3 metri de construcţii, de se pune la baza blocului şi mi-l înfinge în picior. l-am blocat cu coapsa sau cu mâna. Am urlat de durere”, a mai povestit Bianca Adam, pe contul ei de Youtube.

Sursa: stirileprotv.roIncidentul s-a petrecut în oraşul Chiajna din Ilfov, cazul fiind preluat de poliție.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com