Răsturnare de situație în procesul Mirela Vaida – agresoarea de la Acces Direct. Instanța a decis!

Mirela Vaida așteaptă să se facă dreptate în procesul cu femeia care a intrat peste ea în platoul Acces Direct și a atacat-o cu un bolovan. Prezentatoarea tv a primit o veste bună și una proastă în acest caz. Instanța a decis începerea procesului Antoanelei, însă nu pentru tentativă de omor, așa cum a cerut Mirela Vaida, ci pentru alte fapte.

Lovitură pentru Mirela Vaida în procesul cu agresoarea de la Acces Direct

Instanța a admis propunerea procurorilor de a o judeca pe femeia respectivă pentru alte infracțiuni, și nu pentru tentativă de omor, așa cum au cerut avocații Mirelei Vaida. Este vorba despre: ultraj contra bunelor moravuri, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și violarea sediului profesional.

(…) În baza aceloraşi dispoziţii legale, constată legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpata G. A – J”, au decis magistrații.

Această decizie nu a mulțumit-o pe prezentatoarea tv care a încercat, prin reprezentanții săi, să le arate judecătorilor că a fost în real pericol de moarte. Reamintim faptul că în urmă cu câteva luni, în timpul emisiunii Acces Direct, o femeie a intrat în platou și a aruncat cu un bolovan spre prezentatoare.

Din fericire, Mirela Vaida a avut prezență de spirit și s-a ferit la timp, astfel evitând o tragedie.

Cu toate astea, pentru Mirela Vaida a fost o adevărată traumă ceea ce s-a întâmplat în ziua fatidică de 19 martie. Multă vreme, vedeta de televiziune a spus că s-a simțit în pericol, și-a simțit viața în pericol și s-a temut că își va lăsa copiii fără mamă.

Ce a declarat agresoarea Mirelei Vaida, din spitalul de Psihiatrie

Femeia care a dat buzna în platoul Acces Direct și a atacat-o pe prezentatoarea emisiunii este internată într-un spital de Psihiatrie și a declarat pentru SpyNews că poate ieși numai dacă se va găsi cineva care să-i fie tutore și să o scoată de acolo pe semnătură.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Trebuie cineva care să dea o semnătură, că are grijă de mine și… gata! Pot să ies. M-am făcut bine. Îmi mai trebuie doar cineva care să semneze pentru mine. (…) Îmi pare rău pentru ce am făcut. Nu mai fac!, a declarat agresoarea Mirelei Vaida pentru SpyNews.

Cazul agresiunii din direct, de la Antena 1 a șocat o țară întreagă. Pe 19 martie, o femeie complet goală a intrat pe o ușă lăturalnică în platoul Acces Direct și a aruncat spre prezentatoare cu un bolovan, spărgând astfel platoul. Mirela Vaida s-a ferit la timp, dar șocul trăit de vedeta tv a fost fără margini.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com