Râsul e mai bun decât orice medicament. Bancul zilei

Pentru că râsul este foarte sănătos, vrem să-ți oferim o porție din tratamentul numit: bancul zilei. Amuză-te și află în continuare ce beneficii au 5 minute de râs cu poftă, zilnic!

Doi tipi la inchisoare. Primul intreaba:

– Cati ani ti-au dat?
– 15!
– Pentru ce?
– Am spart cateva geamuri la serviciu.
– Dar unde lucrai?
– Pe un submarin…

Este adevărat: râsul este un medicament puternic

Râsul vă întărește sistemul imunitar, stimulează starea de spirit, diminuează durerea și vă protejează de efectele dăunătoare ale stresului. Nimic nu funcționează mai repede sau mai fiabil pentru a vă readuce mintea și corpul în echilibru decât un râs bun. Umorul îți ușurează poverile, îți inspiră speranță, te conectează la ceilalți și te menține la pământ, concentrat și alert. De asemenea, te ajută să eliberezi furia și să ierți mai repede.

Cu atât de multă putere de vindecare și reînnoire, abilitatea de a râde ușor și frecvent este o resursă extraordinară pentru depășirea problemelor, îmbunătățirea relațiilor dvs. și sprijinirea sănătății fizice și emoționale. Cel mai bun dintre toate, acest medicament de neprețuit este distractiv, gratuit și ușor de utilizat.

În copilărie, obișnuiam să râdem de sute de ori pe zi, dar, ca adulți, viața tinde să fie mai serioasă și râsul mai rar. Însă, căutând mai multe oportunități pentru umor și râs, vă puteți îmbunătăți sănătatea emoțională, vă puteți întări relațiile, puteți găsi o fericire mai mare – și chiar puteți adăuga ani vieții voastre.

Râsul este bun pentru sănătatea ta

Râsul relaxează întregul corp. Un râs bun, consistent, ameliorează tensiunea fizică și stresul, lăsând mușchii relaxați până la 45 de minute după aceea.

.

Râsul stimulează sistemul imunitar. Râsul scade hormonii stresului și mărește celulele imune și anticorpii de combatere a infecțiilor, îmbunătățindu-vă astfel rezistența la boli.

Râsul declanșează eliberarea de endorfine, substanțele chimice naturale care se simt bine. Endorfinele promovează un sentiment general de bunăstare și pot chiar ameliora temporar durerea.

Râsul protejează inima. Râsul îmbunătățește funcția vaselor de sânge și crește fluxul sanguin, ceea ce vă poate ajuta să vă protejați împotriva unui infarct și a altor probleme cardiovasculare.

Râsul arde calorii. Nu este un înlocuitor pentru mersul la sală, dar un studiu a constatat că râsul de 10 până la 15 minute pe zi poate arde aproximativ 40 de calorii – ceea ce ar putea fi suficient pentru a pierde trei sau patru kilograme pe parcursul unui an.

Râsul ușurează sarcina grea a furiei. Nimic nu difuzează furia și conflictul mai repede decât un râs comun. Privirea la partea amuzantă poate pune problemele în perspectivă și vă poate permite să treceți de la confruntări fără să vă țineți de amărăciune sau resentimente.

Râsul te poate ajuta chiar să trăiești mai mult. Un studiu efectuat în Norvegia a constatat că oamenii cu un puternic simț al umorului au supraviețuit celor care nu râd la fel de mult. Diferența a fost deosebit de notabilă pentru cei care luptă împotriva cancerului.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com