Război în lumea interlopă. Ce s-a întâmplat după ce Vandam l-a tăiat pe unul din Corduneni. Răsturnare de situaţie

Liderii care conduc două dintre cele mai cunoscute clanuri interlope din România au ajuns la o reconciliere istorică în urma unui scandal care s-a terminat cu vărsare de sânge.

Războiul dintre clanurile interlope s-a extins şi la clanurile din afara Bucureştiului. Conform cotidianului Bună Ziua Iaşi, „Vandam Constantin a scăpat de puşcărie, după ce un apropiat al clanului Corduneanu şi-a retras plângerea”. Aici s-a ajuns după ce Vandam Constantin l-a tăiat cu sabia pe un membru din clanul Corduneanu. A fost nevoie de 10 zile de spitalizare pentru victima tăiată la picior.

În cele din urmă, Cordunenii şi-au retras plângerea şi magistraţii Judecătoriei laşi au dispus condamnarea lui Vandam Constantin la pedeapsa rezultantă de un an de închisoare, cu suspendare. El a fost condamnat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea de obiecte periculoase.

Ce este mai important pentru individul care nu e la primul atac cu sabia este că  judecătorii au încetat procesul penal pornit împotriva acestuia cu privire la comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Asta i se datoreazp ca persoanei vătămate, Remus Adrian Hotin, un apropiat al clanului Corduneanu care a decis să renunţe la plângerea penală. „Instanţa dispune, ca inculpatul Vandam Constantin să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Direcţiei Exploatare Patrimoniu sau în cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Iaşi, pe, o perioadă de 80 de zile.

Ia act că persoana vătămată nu s-a constituit parte civilă în cauză”, au precizat magistraţii Judecătoriei Iasi. Sentinţa nu este definitivă, dar pare greu de crezut că liderii Corunenilor vor reveni asupra înţelegerii cu rivalii locali.

Procesul lui Vandam Constantin a început la 25 iulie 2018, după ce el a fost acuzat că ar fi lovit o persoană cu sabia, la un mall, după ce apropiaţi de-ai săi au avut un conflict cu membri ai clanului Corduneanu. Incidentul reprobabil a fost înregistrat la 29 februarie 2016, când Remus Adrian Hotin a fost lovit cu sabia în picior.

„După ce a ieşit din complex, inculpatul Vandam Constantin a scos din geanta pe care o avea asupra lui o sabie şi a alergat spre grupul din care făcea parte Remus Adrian Hotin, lovindu-l pe acesta din urmă cu sabia în zona piciorului. 

Astfel, victimei i-au fost provocate leziuni traumatice ce au necesitat 9-10 zile de îngrijiri medicale”, au menţionat procurorii ieşeni la acea vreme.

Vandam Constantin a fost condamnat tot cu suspendare după ce a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei, într-un dosar  ce a vizat un atac cu săbii.

sursa: bzi.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com