Război în Ucraina. Imaginea care rupe inimi: militarul din Kiev a coborât la metrou doar pentru a-și îmbrățișa fiul

O imagine surprinsă la metroul din Kiev pur și simplu rupe inimi. În plin război, un militar ucrainean, a coborât la metrou doar pentru a-și îmbrățișa copilul de câțiva ani, care se adăpostește în stație alături de mama sa de rachetele ce cad neîncetat din cer.

a

În plin război, Ucraina devine scena unor momente extrem de emoționante. Iar personajele principale sunt civilii care nu au reușit să fugă prea departe din calea bombardamentelor. Familii întregi încă se ascund în stațiile de metrou de furia rachetelor.

Război în Ucraina. Imaginea care rupe inimi: militarul din Kiev s-a dus la metrou pentru a-și îmbrățișa fiul

Așa se întâmplă și cu familia unui militar din Kiev. În uniformă militară, bărbatul a coborât la metrou pentru a-și vedea soția și fiul. A fost surprins în timp ce își îmbrățișa copilul, în fața unui cort în care se adăpostea pe peronul stației de metrou. În poză apare și soția sa, care îi privește pe cei doi cei mai importanți oameni din viața ei. Din păcate, imediat după acest moment, bărbatul a fost nevoit să se întoarcă la suprafață pentru a-și apăra țara în fața invaziei rusești. Nu se știe, însă, dacă aceasta n-a fost ultima dată când și-a văzut familia. În ultimele ore, în urma atacurilor puternice, mai mulți ucraineni și-au pierdut viața.

Iar stațiile de metrou din Kiev s-a transformat peste noapte în refugii pentru toți ucrainenii care nu au putut să plece din Capitala Ucrainei. Însă nici aceste adăposturi nu au fost ocolite de bombardamente.

Imaginea a fost făcută publică de Antena 3.

Staţie de metrou din centrul Kievului, lovită de bombardamente

În urmă cu doar câteva zile, rachetele au căzut și peste o stație de metrou din centrul Kievului.

S-a întâmplat la staţia de metrou Lukyanivska. Fațada şi birourile acesteia au fost distruse, în cursul zilei de marţi, 15 Martie, de bombardamentele ruşilor. Anunțul a fost făcut pe Twitter de reprezentanţii reţelei de metrou din Kiev, scrie BBC.

Staţia de metrou Lukyanivska este destul de aproape de centrul Kievului și a fost închisă în urma pagubelor.

Teatru din Mariupol, adăpost pentru peste 1.000 de persoane, ținta bombardamentelor

Și un teatru din Mariupol, devenit peste noapte adăpost pentru civili, a fost bombardat de armata rusă, în ciuda faptului că înăuntru se adăpostau peste 1.000 de suflete, bătrâni, mame și copii. Nu există deocamdată informații privind posibile victime în urma atacului.

Cu toate acestea, Ministerul rus al Apărării neagă că ar fi bombardat teatrul din Mariupol, potrivit Agenția de presă Ria. Ucraina susține clar și tare inclusiv că forțele ruse pregătesc și un atac cu arme chimice, sub steag fals.

Rușii au bombardat și o școală, dar au ocupat și cel mai mare spital din Mariupol, mai transmite chiar primarul orașului. Un număr de peste 500 de oameni au fost luați ostatici în spital, mai atrage atenția edilul ucrainean.

Sursa: https://redactia.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com