Război în Ucraina, ziua 21. Sirenele răsună din nou în marile orașe. Lovitura pregătită pentru Putin, ce decizie este așteptată

Război în Ucraina, ziua 21. Sirenele răsună din nou în mai multe orașe din Ucraina, în cea de-a 21 de zi de război. Ucraina ar fi suferit daune de peste 500 de miliarde de dolari, spun oficialii, de când a început invazia rusă. Din păcate, pierderile de vieți omenești sunt mult mai dureroase. Și forțele ruse înregistrează pierderi grele. Încă un general al lui Putin și-a pierdut viața în fața rezistenței Ucrainei. Însă nu este singura lovitură pentru liderul de la Kremlin. După ce a fost numit „criminal de război” de Senatul american, Putin ar urma să primească verdictul de la Curtea Internaţională de Justiţie privind invazia Ucrainei.

a

Război în Ucraina, ziua 21. Lovitura pregătită pentru Putin, ce decizie este așteptată

UPDATE 8.30 Curtea Internaţională de Justiţie va da miercuri verdictul privind invazia rusă din Ucraina

Curtea Internaţională de Justiţie (CIJ) va pronunţa, miercuri, verdictul în procedura lansată de oficialii e la Kiev, care cere celei mai înalte instanţe a ONU să ordone Moscovei să oprească imediat invazia Ucrainei.

UPDATE 8.00 Premierul ucrainean Denys Shmyhal spune că țara sa a suferit daune de peste 500 de miliarde de dolari de când a început invazia și insistă ca Rusia să plătească pentru restaurarea Ucrainei, după război.

UPDATE 07.50 Trupele ucrainene au ucis un al patrulea general rus. A căzut în luptele de la Mariupol. A fost, anul trecut, comandant-adjunct al trupelor ruse din Siria.

Pentagon: Ruşii au lansat 950 de rachete de la începutul invaziei din Ucraina

UPDATE 7.30 Rusia a lansat 950 de rachete de la începutul invaziei din Ucraina, anunţă Pentagonul, care a subliniat că trupele terestre ruseşti nu au înaintat în ultimele zile.

UPDATE 6.00 Senatul american îl condamnă în unanimitate drept criminal de război pe preşedintele rus Vladimir Putin

Senatul Statelor Unite a adoptat marţi în unanimitate o rezoluţie prin care îl condamnă pe preşedintele rus Vladimir Putin drept criminal de război, o demonstraţie rară de unitate în Congresul american, profund divizat, transmite Reuters.

Rezoluţia, introdusă de senatorul republican Lindsey Graham şi susţinută de senatorii ambelor partide, încurajează Curtea Penală Internaţională de la Haga şi alte state să vizeze armata rusă în orice investigaţie a crimelor de război comise în timpul invaziei Rusiei în Ucraina.

“Toţi ne-am unit împreună, în această Cameră, democraţi şi republicani, pentru a spune că Vladimir Putin nu poate scăpa de responsabilitatea atrocităţilor comise împotriva poporului ucrainean”, a spus liderul majorităţii democrate din Senat, Chuck Schumer, într-un discurs ţinut înaintea votării.

Sursa: https://redactia.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com