Război între Florin Salam, Abi Talent și Jador! Regele manelelor mătură cu ei pe jos

Lumea manelelor se schimbă, Jador este nou apărut în peisaj iar audiența de care se bucură îi cam deranjează pe marii cântăreți. Florin Salam n-a mai rezistat și sare la gâtul lui Abi Talent și Jador.

a

„Regele manelelor”, Florin Salam a luat foc după ce Abi Talent a pus pe o rețea de socializare o fotografie din care s-ar înțelege că va face o piesă cu celebrul manelist. Florin Salam a făcut la puțin timp un live pe Istagram unde a clarificat zvonurile.

Florin Salam: Nici vorbă să fac piese cu Jador sau Abi Talent

Salam a explicat pe Istagram că ce se vehiculează pe internet și în presă este fals. Nu are în plan nici pe termen scurt, nici pe termen lung să facă piese cu „vedetele” internetului, Abi Talent și Jador.

„Regele manelelor”, Florin Salam a luat foc după ce Abi Talent a pus pe o rețea de socializare o fotografie din care s-ar înțelege că va face o piesă cu celebrul manelist. Florin Salam a făcut la puțin timp un live pe Istagram unde a clarificat zvonurile.

Face mișto de piesa lui Jador și Lino Golden

După ce Jador și Lino Golden au lansat piesa „Dau Moda”, care a strâng peste 42 de milioane de vizualizări pe Youtube, Salam a râs când a fost întrebat dacă a ascultat hitul internetului.

Deocamdată ce treabă are omul (n.r. Abi) să cânte cu mine? El cântă altceva… Cânt eu melodii d-astea?… prostii?… nu prea cânt eu! Voi nu știți că eu nu cânt cu… Uite cum e melodia asta, mă scuzați că o spun, asta cu tanga’. Eu n-am cum să cânt o melodie cu ‘tanga’ în viața mea. Păi când o fi ceva, mă dezbrac eu direct și fac vizualizări d-astea”, a mai spus Florin Salam.

Guță și Salam sunt „Pa”?

Internetul dictează în toate domeniile, iar manelele nu au scăpat de taxarea utilizatorilor care se îndreaptă tot mai mult spre noile apariții. Abi Talent a devenit cunoscut după ce vloggeri precum Selly sau Porojan s-au întrecut în videouri cu și despre acesta. De asemenea când Anamaria Prodan l-a luat sub aripa sa Abi Talent, acesta a explodat în popularitate.

Artiștii precum Nicolae Guță, Adrian Minune sau Florin Salam sunt „Pa” ca să-i cităm pe noii veniți în industrie.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com