Războiul dintre Elena și Zanni de la Survivor s-a reaprins. Faimoasa a izbucnit în plâns după o discuție cu Zanni

Elena Marin și Zannidache de la Survivor România 2021 au reaprins conflictul. Abia se potoliseră spiritele, că relația lor s-a stricat și mai tare. Totul a plecat de la eliminarea din concurs a Anei Porgras. Zanni i-a reproșat Elenei Marin că este ipocrită când spune că ține cu echipa și că nu-i vine să creadă că Ana a fost eliminată.

a

Conflict deschis între Elena Marin și Zannidache

S-a deschis conflictul dintre Elena Marin și Zannidache de la Survivor România. Plecarea Anei Porgras din competiție a stârnit controverse mari în echipa Faimoșilor. Ea a fost nominalizată de către Jador și nu a fost susținută de către publicul telespectator, motiv pentru care a plecat acasă.

Zannidache este de părere că Elena Marin s-a bucurat de plecarea Anei, asta pentru că Ana era foarte bună pe teren și se înțelegea cu toți colegii. El s-a enervat când Elena a declarat că nu se aștepta ca Ana să plece din concurs.

Zanni este de părere că Moroșanu trebuia nominalizat, pentru că este accidentat, și nu Ana care era foarte bine din toate punctele de vedere.

Eu ti-am spus ca in formula de final esti si tu in ea, dar cand te vad ca esti atat desarpe… cand esti atat de sarpe si tu accepti… tu cu Morosanu il votati pe Sebi! Trebuie sa avem joc de unitate nu doar de imunitate! Ce jigniri, mai, Eleno? Cine te-a jignit… Tu esti nebuna la cap, nu ti-am zis si tie sa vedem cum votam sa nu iasa unul dintre cei buni afara?  Du-te departe, cu teatrul asta ieftin!”, i-a spus Zannidache Elenei.

Vorbele lui Zanni au afectat-o enorm pe Elena care s-a întors în camp și a izbucnit în lacrimi. Faimoasa a spus că nu mai suportă ce i se întâmplă, dar a reușit să se remonteze, a avut o zi bună pe teren și a adus ultimul punct din concurs, asigurând imunitatea echipei sale – prima imunitate a săptămânii.

Jocul s-a încheiat cu 10-7 pentru Faimoși.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com