AD

ACTUALITATE

Răzbunarea-i dulce! Ce i-a făcut o femeie bărbatului infidel?

todaymai 23, 2020

Background
share close
AD
AD

Ecaterina ducea o viață simplă alături de soțul ei de peste 37 de ani. Într-o zi, însă, bărbatul a venit acasă și i-a spus că nu o mai iubește. I-a recunoscut că o înșela de mai bine de doi ani și că vrea să divorțeze. Zis și făcut! Bărbatul a rămas cu casa, însă nu fără a suporta răzbunarea fostei soții. Ce i-a făcut femeia?

A divorțat de soție pentru o femeie mai tânără

Gerald și Ecaterina erau căsătoriți de mai bine de 37 de ani, când bărbatul a hotărât să-și părăsească soția. I-a mărturisit că e îndrăgostit de altă femeie și că vrea să-și consume povestea de iubire cu ea. Așa că i-a intentat divorț soției sale și n-a mai ținut de nimic altceva. Mai mult de atât, bărbatul a rămas cu casa în care a locuit cu soția sa timp de 37 de ani. Fiind furioasă de cum viața ei a fost dată peste cap, femeia i-a „copt” o răzbunare pe cinste. Ce a făcut Ecaterina înainte să plece din casa în care locuise o viață?

Cum s-a răzbunat Ecaterina în ultima noapte petrecută în casa ei

Nici nu se pronunțase divorțul că Gerald și-a adus noua iubire în casa în care locuise, până nu demult cu soția sa. Noua lui parteneră de viață s-a instalat în reședință și a început să se comporte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. La scurt timp de la acest moment, cei doi au început să simtă un miros îngrozitor. Au făcut curățenie peste tot, au aerisit, au chemat chiar și o echipă de specialiști, însă mirosul se acutiza pe zi ce trece.

Ce făcuse Ecaterina? În noaptea în care își strânsese bagajele pentru a pleca din casa sa, Ecaterina le-a „pregătit” un cadou îndrăgostiților. S-a delectat cu un pahar de vin alb, a mâncare creveți… însă resturile de creveți le-a îndesat în șinele pentru perdele de la fiecare geam. Astfel încât, în doar câteva zile, resturile s-au alterat, iar mirosul a fost de nesuportat. Ce credeți? A procedat Ecaterina corect?

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com