Răzbunarea-i dulce! Ce i-a făcut o femeie bărbatului infidel?

Ecaterina ducea o viață simplă alături de soțul ei de peste 37 de ani. Într-o zi, însă, bărbatul a venit acasă și i-a spus că nu o mai iubește. I-a recunoscut că o înșela de mai bine de doi ani și că vrea să divorțeze. Zis și făcut! Bărbatul a rămas cu casa, însă nu fără a suporta răzbunarea fostei soții. Ce i-a făcut femeia?

a

A divorțat de soție pentru o femeie mai tânără

Gerald și Ecaterina erau căsătoriți de mai bine de 37 de ani, când bărbatul a hotărât să-și părăsească soția. I-a mărturisit că e îndrăgostit de altă femeie și că vrea să-și consume povestea de iubire cu ea. Așa că i-a intentat divorț soției sale și n-a mai ținut de nimic altceva. Mai mult de atât, bărbatul a rămas cu casa în care a locuit cu soția sa timp de 37 de ani. Fiind furioasă de cum viața ei a fost dată peste cap, femeia i-a „copt” o răzbunare pe cinste. Ce a făcut Ecaterina înainte să plece din casa în care locuise o viață?

Cum s-a răzbunat Ecaterina în ultima noapte petrecută în casa ei

Nici nu se pronunțase divorțul că Gerald și-a adus noua iubire în casa în care locuise, până nu demult cu soția sa. Noua lui parteneră de viață s-a instalat în reședință și a început să se comporte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. La scurt timp de la acest moment, cei doi au început să simtă un miros îngrozitor. Au făcut curățenie peste tot, au aerisit, au chemat chiar și o echipă de specialiști, însă mirosul se acutiza pe zi ce trece.

Ce făcuse Ecaterina? În noaptea în care își strânsese bagajele pentru a pleca din casa sa, Ecaterina le-a „pregătit” un cadou îndrăgostiților. S-a delectat cu un pahar de vin alb, a mâncare creveți… însă resturile de creveți le-a îndesat în șinele pentru perdele de la fiecare geam. Astfel încât, în doar câteva zile, resturile s-au alterat, iar mirosul a fost de nesuportat. Ce credeți? A procedat Ecaterina corect?

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com