AD

ACTUALITATE

RAZI și Thianna trec peste orice pentru iubire – ,,Închid ochii”

todaymai 27, 2024 17

Background
share close
AD
AD

Piesa ,,Închid ochii” aduce în prim-plan tema iertării și a depășirii trecutului în relațiile de iubire. Melodia emoționează prin mesajul său puternic despre importanța de a lăsa greșelile din trecut în urmă și de a construi un prezent bazat pe afecțiune și înțelegere mutuală. Cu un amestec armonios de elemente melodice din pop această piesă crează o atmosferă liniștitoare, ideală pentru reflectare. ,,Închid ochii” este, în esență, un imn al iubirii necondiționate, celebrând ideea că prezentul este cel mai valoros cadou pe care îl putem împărtăși cu cineva drag.

Piesa a fost scrisă de RAZI și Ștefan Ioniță, Mario Morar și Mario Dorian Croitoru, care s-au ocupat și de partea de producție. 

RAZI x Thianna – Închid Ochii |
Official Visualizer

https://www.youtube.com/watch?v=t4_9qEEoUjA

Drumul lui RAZI nu a început cu muzica, s-a apucat târziu, a muncit, a auzit zeci și sute de „nu ești făcut pentru asta”, dar acum, mai mult ca sigur, știe că în muzică se va împlini. RAZI ne cântă un stil familiar, un pop-rock ancorat în chitară, sensibil, plin de energie care vrea să-ți bage refrenele în cap și să te țină în picioare. Vrem să sari, să dai din mâini și… poate să-ți curgă o lacrimă acolo unde te regăsești, dar asta pentru acasă, nu pe la concerte. Ultimul său single se intitulează ,,10 ani lumină” și este o colaborare cu Arkanian. 

Sursa: Global Records

AD

Written by: Balan Mirel Ovidiu

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com