RĂZVAN MUNTEANU A DAT LOVITURA ÎN PANDEMIE. SOȚUL DELIEI ARE „NAS” BUN ÎN AFACERI

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, o duc bine chiar și în vreme de pandemie. Afacerile pe care Răzvan le are, le permit să meargă în orice destinație din lume. Acum, de exemplu, se bucură de minunatele locuri din Mexic. Și asta datorită nasului fin pe care soțul artistei îl are când vine vorba de mediul afacerilor. 

Despre Delia știm că ori de câte ori scoate o piesă ajunge hit și orice ar face are succes. În mare parte toată această reușită i se datorează soțului, căci el este cel care s-a implicat cu foarte mulți ani în urmă, în cariera ei, cu scopul de a o duce pe culmile succesului. Însă nu doar din asta le intră banii în cont. Răzvan Munteanu este un afacerist desăvârșit, are două cluburi în Centrul Vechi și este partener într-o companie de construcții.

“Eu sunt prieten cu ei şi am plecat încet, ca şi client, apoi ca investitor şi apoi acţionar. Adică am urmat toate treptele. Îmi place această afacere. O să avem nişte proiecte care duc dincolo de rezidenţial, o să apară o divizie premium. Eu am o teorie: în România, oamenii cu bani sunt cei mai defavorizaţi dacă urmărim ce aşteptări au ei şi stilul lor de viaţă. Oamenii normali au foarte multe facilităţi. Clienţii au venit la One United pentru că ce s-a promis aia s-a întâmplat plecând de la nivelul de calitate până la termenele de execuţie”, i-a declarat Răzvan lui George Buhnici, pentru canalul lui de YouTube.

Mai mult decât atât, de anul trecut,  de când au plecat de la Global Records, au pus-o de o altă afacere de familie. Răzvan, Monica Munteanu, sora lui, și Delia și-au deschis propria casă de producție.

”Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta.”povestea Răzvan în urmă cu câțiva ani.

Ulterior, Răzvan a simțit potențialul unei noi afaceri, așa că a intrat în industria muzicală. A devenit manager-ul Deliei și se ocupă de cariera artistei. Are un singur scop, locul 1 pe piață.

“În prezent, mă ocup mai mult de muzică, de cariera Deliei. Îi fac management complet, cu tot ce înseamnă muzică, imagine, contracte, cântări, show-uri TV, alegerea pieselor. Urmăresc doar performanţa şi numărul unu în top. Cum am cel mai bun produs de pe piaţă, mă refer aici la Delia, şi fac totul cu pasiune şi cu dedicare totală, se văd şi rezultatele. Muncesc 10-14 ore pe zi şi am în spate o echipă foarte bună, pe care o coordonez”., declara Răzvan Munteanu în urmă cu ceva timp.

Sursa: cancna.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com