REACȚIA LUI GABI BĂDĂLĂU, DUPĂ CE CLAUDIA PĂTRĂȘCANU I-AR FI INTERZIS SĂ-ȘI IA COPIII ÎN VACANȚĂ. A ÎNȘTIINȚAT CHIAR POLIȚIA DE FRONTIERĂ!

Gabi Bădălău a avut o reacție furibundă la adresa Claudiei Pătrășcanu, după ce aceasta nu l-ar fi lăsat să își ia cei doi copii în vacanță. Mai mult decât atât, fosta sa parteneră, Claudia Pătrășcanu, ar fi înștiințat și Poliția de Frontieră!

a

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au avut parte de noi disensiuni, după ce artista nu i-ar fi permis bărbatului să își ia copiii în vacanță. După ce cântăreața a făcut declarații la Antena Stars, mărturisind motivele pentru care nu l-a lăsat pe fostul partener să plece în vacanță cu cei mici, de data aceasta Gabi Bădălău a avut o reacție. Bărbatul dorea să plece cu cei doi copii în Turcia, în vacanță, iar Claudia Pătrășcanu nu a fost de acord cu această decizie. Acum, bărbatul acuză, spunând că fosta parteneră ar fi apelat la mai multe demersuri, pentru a-i strica vacanța cu cei mici.

Gabi Bădălău susține că fosta parteneră ar fi înștiințat chiar Poliția de Frontieră

Pe rețelele de socializare, Gabi Bădălău a notat faptul că fosta parteneră ar fi înștiințat chiar Poliția de Frontieră.

“Ultimele două săptămâni din august e vacanța mea cu băieții. Cum a început teroarea personajului Claudia scandal.

1. Inițial nu a vrut să-mi dea băieții pentru a-mi petrece cu ei această vacanță… După ce am avut ceva de tras la Poliție, la Protecția Copilului am reușit să iau băieții acasă pentru a ne petrece timpul împreună.

2. Nu a vrut să-mi dea procură notarială pentru a pleca în Turcia cu copiii în vacanță.

3. După ce am făcut demersuri pentru ordonanța președințială care suplinește procura și am câștigat acest drept al meu de a părăsi țara cu copiii, a făcut cerere de anulare a ordonanției.

4. I s-a respins cererea de anulare, dar a făcut apel.

5. A înștiințat Poliția de Frontieră pentru a lua măsuri să nu părăsesc țara cu băieții. Cu toate că am hotărâre judecătorească executorie în care se specifică dreptul de a părăsi țara… ea tot încearcă să strice vacanța copiilor.

Oare cât mai poate? Oare ce o mai duce capul? Oare de ce nu se liniștește? Oare de ce nu se gândește la copiii noștri?”, este mesajul scris de Gabi Bădălău pe contul de social media.

Sursă foto: Facebook

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com