Reacția lui Ilie Năstase după ce și-ar fi agresat soția și ea a chemat Poliția

Ilie Năstase a reacționat după ce soția lui a chemat Poliția în urma unui conflict casnic. Tenismenul și Ioana Simion s-ar fi certat, iar femeia s-a simțit în pericol și a sunat la 112. Cum a reacționat Ilie Năstase când a fost întrebat ce s-a întâmplat între el și soție.

a

Ce a spus Ilie Năstase despre conflictul cu soția lui

Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase a chemat Poliția în urma unui conflict cu soțul ei. Întrebat ce s-a întâmplat între cei doi, tenismenul a spus că nu își aduce aminte să-și fi bătut soția. El a fost destul de expeditiv la adresa jurnaliștilor care au vrut să afle ce s-a întâmplat.

„Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…”, a declarat Ilie Năstase pentru ProSport. 

Reamintim că vineri, 8 ianuarie 2021, Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase a sunat la 112 și a spus că bărbatul o agresează. În scurt timp, la locuința celor doi a ajuns un echipaj de Poliție care a stat de vorbă cu femeia. Ioana nu a vrut să depună plângere împotriva soțului ei și nici nu a cerut ordin de protecție provizoriu, cum se procedează în astfel de cazuri.
Femeia a spus că nu a depus plângere din respect pentru cine este Ilie Năstase. Ea spune că s-a speriat foarte tare și că totul a izbucnit brusc.
„Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni. Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Niciodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare”, a declarat pentru ProSport, Ioana Simion.
Soția lui Ilie Năstase a spus că nu ar fi sunat la 112 dacă tenismenul o agresa doar verbal și că va încerca, în perioada următoare, să fie permanent cineva în preajma ei, pentru a nu degenera situația.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com