REACȚIA LUI NELU TĂTARU DUPĂ CE RAFILA A RÂS LA DECLARAŢIILE SALE! „CRED CĂ DUMNEALUI ȘI-A DAT SEAMA…AM PRETENȚIA SĂ…”

Ministrul Nelu Tătaru a avut prima reacție după criza de râs a profesorului Alexandru Rafila la auzul declarației sale. Acesta a comentat cele întâmplate și l-a invitat pe Alexandru Rafila să explice pe înțelesul tuturor ceea ce el a vrut să spună.

Imaginile cu Alexandru Rafila care a avut o criză de râs după ce a auzit declarația lui Nelu Tătaru au devenit virale și au surprins pe toată lumea. Potrivit Antena 3, Nelu Tătaru a avut prima reacție în urma acestui incident și a transmis un mesaj către Alexandru Rafila. 

„Nu am discutat cu profesorul Rafila în ultimele zile. Noi avem un Comitet științific care ne prezintă zilnic evaluările pe care le raportează și Comitetul pentru Comunicare Strategică. Cred că dumnealui și-a dat seama, poate după emisiune, și va încerca să explice tocmai explicațiile pe care eu le-am dat privind evoluția pe trendul ascendent, dar ascendentul manifestându-se de la o zi la alta cu un număr mai mic de cazuri, chiar dacă este în creștere progresivă.

Mă repet, am pretenția de la cei care înțeleg mesajul să-l poată transpune pe înțelesul tuturor dacă eu nu am reușit”, a declarat ministrul Nelu Tătaru.

Alexandru Rafila a izbucnit în râs

Alexandru Rafila a avut o criză de râs după ce a auzit declarațiile făcute de Nelu Tătaru referitoare la pandemia de coronavirus. Profesorul nu s-a putut abține, iar afirmațiile făcute de Ministerul Sănătății i-au stârnit hohote de râs.

Reprezentatul României la Organizația Mondială a Sănătății a fost invitat, marți, în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show” și a fost rugat să comenteze afirmațiile făcute de Nelu Tătaru. 

Declarațiile ambigue făcute de Ministerul Sănătății i-au stârnit hohote de râs lui Alexandru Rafila. Iar, apoi, după ce s-a calmat a spus pe un ton mai serios: ”Cred că rezultă mai degrabă speranța unei stabilizări a situației. Cred că un val cu două faze, cred că la asta s-a referit domnul Ministru”.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com