Reacția spitalului ”Matei Balș”, după ce familia fratelui lui Florin Salam a adus acuzații la adresa medicilor: ”Este în stare foarte gravă”

Reacția spitalului ”Matei Balș”, după ce familia fratelui lui Florin Salam a adus acuzații la adresa medicilor! Ce a declarat purtătorul de cuvânt al Institutului?

La scurt timp după acuzațiile grave aduse de familia fratelui lui Florin Salam la adresa medicilor, Institutul ”Matei Balș” a avut prima reacție. Purtătorul de cuvânt a declarat la antena3.ro că, într-adevăr, starea de sănătate a fratelui lui Florin Salam este una foarte gravă și că familia a fost informată zi de zi.

Reacția spitalului ”Matei Balș”, după ce familia fratelui lui Florin Salam a adus acuzații la adresa medicilor

De asemenea, Cătălin Apostolescu a ținut să precizeze faptul că un medic de pe secția de Terapie Intensivă chiar s-a întâlnit cu membrii familiei și le-a explicat totul despre starea în care se află fratele lui Florin Salam, cât și despre procedurile ce urmau a-i fi aplicate și șansele de supraviețuire.

”Poziția spitalului este următoarea: dincolo de starea foarte gravă a pacientului care nu face obiectul discuției de la televizor, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent, un medic din colectivul Secției de Terapie Intensivă s-a întâlnit cu membrii familiei și le-a explicat starea în care se află, procedurile care i se aplică pacientului, care este prognosticul și șansele de supraviețuire. Prin urmare, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent despre starea pacientului”, a declarat Cătălin Apostolescu.

Sursa: spynews.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com