Reacția unei polițiste pline de bani când a fost pusă să conducă loganul de la muncă

Reacția unei polițiste pline de bani când a fost pusă să conducă loganul de la muncă. Așa ceva nu s-a mai văzut până acum și pare de-a dreptul incredibil. Diana este polițistă într-o comună din Suceava! Are bani și vine zilnic la serviciu cu un BMW!

a

Un caz mai puțin obișnuit s-a petrecut la Secţia 4 Poliţie Rurală Gălăneşti. O tânără polițistă care conducea zilnic BMW- ul său, a făcut atac de panică și a leșinat când i s-a cerut să se urce la volanul Loganului , din dotarea secţiei la Suceava. A fost chemată o ambulanță pentru a fi consultată. În urma consultului, doctorii au decis că nu era necesară transportarea la spital, însă aceasta a insistat.

Reacția unei polițiste pline de bani când a fost pusă să conducă loganul de la muncă

Reacția unei polițiste pline de bani când a fost pusă să conducă loganul de la muncă

Astfel, Diana a fost transportată la spital cu salvarea. După un timp petrecut acolo, femeia a fost adusă la secția de poliție cu aceeași salvare, s-a urcat în BMW-ul X3 al ei și a plecat acasă. Ba chiar mai mult, pentru această întâmplare, femeia și-a luat și un concediu medical.

A fost înaintat un raport la Secţia Control Intern din cadrul IPJ Suceava, care i-a audiat pe toţi poliţiştii de la Secţia din Gălăneşti, mai puţin pe Diana Mihaela Tătaru, scrie cancan.ro

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com