Recomandare film

MIDSOMMAR (2019)

Gen: Horror
Regie: Ari Aster

a

Un cuplu fac o vizită unor prieteni în Suedia pentru a-i însoți la un festival local. Aici, ei găsesc tradiții și ritualuri păgâne, iar locul idilic la care se așteptau, se dovedește a fi un coșmar.

Midsommar, noul film al regizorului filmului Hereditary, Ari Aster, e incredibil de crud pe alocuri. La un moment dat, într-un prim-plan extrem, fața unui bătrân e pulverizată de un ciocan gigantic. Mai târziu, te uiți cu gura căscată la un personaj măcelărit pe viu, care atârnă în cârlige cu bucăți din corp lipsă. Îți dai seama că n-a murit pentru că plămânii i se mișcă în timp ce gâfâie. Genul ăsta de imagini tulburătoare din filme horror sunt cele care rămân cu tine pe veci, chiar dacă îți dorești apoi să nu le fi văzut.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com