Reghe a fost la petrecerea de Halloween organizată de Bebeto. „Când va deschide ochii va fi jale pe vale „

Reghe a fost la petrecerea de Halloween organizată de Bebeto.

Reghe a fost la petrecerea de Halloween organizată de Bebeto. Anamaria Prodan a fost plecată câteva zile în Dubai, timp în care fiul său, Bebe, a organizat o petrecere de Halloween. Spre surprinderea tuturor, Reghe a participat la petrecerea dată de fiul său. Ce spune impresara despre acest lucru?

a

Reghe a fost la petrecerea de Halloween organizată de Bebeto. „Când va deschide ochii va fi jale pe vale „

Reghe a fost la petrecerea de Halloween organizată de Bebeto. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 15 ani de căsătorie. Antrenorul nu mai locuiește de câteva luni alături de familia sa, acesta locuind la Craiova. Impresara a fost plecată cinci zile la Dubai, timp în care Reghe a mers să-și viziteze fiul, pe Laurențiu Junior, care organizase o petrecere de Halloween. Reghe a postat și o imagine pe rețelele de socializare în care apare alături de ambii fii, Luca și Bebeto. Deși căsnicia lor a luat sfârșit, Anamaria Prodan a declarat că va fi alături de fostul soț oricând.„Întotdeauna voi fi în spatele lui sau lângă el”.

Impresara a fost invitată, alături de alte persoane publice, să participe în Dubai la două evenimente fastuoase, „I success – International Awards” și „Superkombat Fighting Championship”. După ce s-a întors în România, Anamaria a vorbit despre relația dintre fiul ei, Bebeto și tatăl său, Reghe. „A venit cinci minute, am înțeles, cât eu am fost plecată. A venit la petrecere. A făcut o petrecere acasă, cu copiii. A făcut câteva poze și a plecat! Și le-a și postat! Sunt mulțumită și fericită că le postează!”, a spus Anamaria pentru Click.ro.

Reghe impreuna cu fiii sai

Ce relație există acum între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Vedeta a vorbit și despre actuala relație pe care o are cu tatăl copilului. Impresara a mărturisit că cel mai greu moment va fi atunci când Reghe va realiza tot ce se întâmplă. „Am vorbit cu Laurențiu și am zis să facem, cumva, să închidem nebunia asta! Tot ce s-a întâmplat acum s-a vrut de foarte mulți ani. Probabil că Laurențiu nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și când va realiza va fi jale pentru toată lumea, pentru că familia asta a fost indestructibilă Eu am alte idei despre ceea ce se întâmplă, să dea Dumnezeu să nu am dreptate! Orice s-ar întâmpla, cine se uită la mine și mă cunoaște foarte bine, știe că nu am să plec din spatele soțului meu până în secunda în care nu am să aflu tot ce s-a întâmplat! Cine mă cunoaște, vă spun eu că tremură de acum! Repet, când soțul meu va deschide ochii atunci va fi jale pe vale!”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan si Reghe

Agentul FIFA a declarat că va fi întotdeauna alături de Reghe, indiferent de ce se va întâmpla. Chiar și așa, vedeta este singură că Reghe va suferi foarte mult după ce va realiza întreaga situație. „Să vă așteptați că întotdeauna am să-l susțin, chiar dacă de multe ori îl mai înțep și mai intru în el, că este firesc, pentru că a făcut niște greșeli foarte mari.Dar, în fața lumii, Anamaria Prodan va sta exact ca un doberman lângă Laurențiu Reghecampf. Laurențiu se va trezi cu siguranță! Ce se întâmplă acum nu știe nimeni! Nici eu nu-mi explic cum, după ce stai în biserică lângă un om cu cununiile pe cap, pleci! Nu știu nici eu cum te poate amenința, obliga, vrăji oricine pe pământul ăsta! Dar cu siguranță va plăti cu vârf și îndesat, cum nu s-ar fi gândit vreodată!”, a mai spus vedeta.

Totodată, fiica Ionelei Prodan a mărturisit că Bebeto și fetele sale au înțeles situația și că Reghe nu îi va părăsi niciodată. „Copiii au înțeles că tatăl lor se va trezi și că niciodată nu-i va părăsi! Normal că ne lipsește, tututor! Dar este alegerea lui și, dacă noi îl iubim atât de mult și îl respectăm, l-am lăsat după cum vedeți.”

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com