REGII TIKTOK-ULUI S-AU ÎMPĂCAT! ALEXANDRA ȘI IONUȚ BODI AU ÎNVINS HATERII: „ASTA ÎNSEAMNĂ IUBIRE”

După ce au dat de veste în toată țara că haterii au reușit să îi despartă, regii TikTok-ului, Alexandra și Ionuț Bodi s-au împăcat și sunt cum nu se poate mai fericiți. Mai mult, pentru a închide gurile rele, cei doi soți din Mureș s-au sărutat pătimaș, în fața tuturor.

Alexandra și Ionuț Bodi s-au împăcat! Cei doi soți au dat uitării circul din ultima perioadă și s-au afișat în cele mai tandre ipostaze.

Pe contul lor de TikTok, cei doi amorezi au postat un clip video în care se sărută cu patos și își declară iubirea în versuri. Încă o dată, dragostea a învins!

”Asta înseamnă iubire/ Mare, mare, mare e inima mea și pentru cine bate, pentru tine bate/ Îți dau ție toată dragostea din viața mea, că pentru tine bate, pentru tine bate”, se aude pe fundalul videoclipurilor de pe rețeaua de socializare.

Alexandra și Ionuț Bodi s-au certat din cauza haterilor

După ce a fost criticată în repetate rânduri pe TikTok, Alexandra Bodi a cedat și a povestit care a fost motivul despărțirii dintre ea și Ionuț. Se pare că soțul ei a aplecat urechea la bârfele oamenilor și acest lucru a deranjat-o teribil pe aceasta.

”Ați reușit, oameni buni! Au reușit haterii și Ionuț s-a luat după lume. Nu știu ce se întâmplă, dar mi-a zis aseară că vine acasă și acum nu îmi mai răspunde la telefon! Vorbește cu haterii. Nu știu cu cine vorbește, lume, dar au reușit haterii să ne despartă, ok! Eu pot să stau și singură să-mi văd de viața mea, de copilul meu! Dar haterii o să se bucure, că nu au ce altceva să facă! Vă mulțumesc, dragii mei! Multă sănătate vă doresc”, a fost unul dintre mesajele transmise de Alexandra Bodi pe TikTok.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com