AD

MONDEN

Regina Angliei încalcă recomandarea medicilor! Ce face suverana în loc să se odihnească

todaynoiembrie 1, 2021 10

Background
share close
AD
AD

Regina Angliei are propriile reguli când vine vorba despre programul și stilul său de viață. Suverna în vârstă de 95 de ani, recent externată din spital, nu se odihnește, așa cum au sfătuit-o medicii dată fiind starea sa de sănătate. Regina Elisabeta a II-a a fost surprinsă la volanul mașinii sale, pe proprietatea de la Castelul Windsor.

Regina Angliei șofează la 95 de ani

Suverana nu-și arată deloc vârsta, dacă este să judecăm după modul în care se comportă, în ciuda recomandărilor primite din partea medicilor. Regina Elisabeta a II-a a fost fotografiată la volanul mașinii sale, purtând un batic și ochelari de soare.

Regina Angliei încalcă recomandarea medicilor! Cum a fost surprinsă suverana

Deși a fost recent externată din spital, din cauza unei probleme de sănătate, despre care nu se vorbește, suverana nu este deloc încântată de ideea de a se odihni. Potrivit reprezentanților Palatului Buckingham, suveranei i s-a spus să facă repaus două săptămâni și să anuleze/amâne vizitele oficiale.

Totuși, suverana a ținut câteva audiențe virtuale care nu o solicită în mod deosebit. Regina Elisabeta a stârnit îngrijorare în rândul fanilor din toată lumea când a apărut la un eveniment public sprijinindu-se într-un baston.

Ce probleme de sănătate are regina Elisabeta a II-a

Suverana în vârstă de 95 de ani este foarte discretă când vine vorba despre starea ei de sănătate. În ciuda speculațiilor care se fac pe acest subiect, Palatul Buckingham nu a făcut decât să infirme infectarea acesteia cu temutul virus, iar când a apărut în public cu baston, s-a spus că a făcut-o strict pentru confortul ei. La mijloc sunt, însă, câteva semne de întrebare pentru că suverana nu s-a mai sprijinit de baston din 2003 când a suferit o operație la genunchiul drept.

În urmă cu două săptămâni, Elisabeta a II-a a fost internată pentru o zi din motive necunoscute publicului larg. Reprezentanții Casei Regale a Marii Britanii au precizat doar că spitalizarea suveranei nu are legătură cu infectarea acesteia cu temutul virus.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com