Regina Elisabeta a Marii Britanii şi-a petrecut noaptea în spital

Regina Elisabeta a Marii Britanii a avut nevoie de o noapte de spitalizare. Aceasta și-a petrecut noaptea la spital pentru investigații preliminare. Casa Regală britanică nu a dorit să dezvăluie motivul, dar surse apropiate reginei au declarat pentru presă că aceasta este foarte obosită în urma numeroaselor vizite făcute în ultima perioada.

Speculații în presa britanică despre starea Reginei Elisabeta de sanătate

În presa locală din Anglia sunt tot felul de specificații legate de starea de sănătate a Reginei. Reprezentații Casei Regale au ținut însă să specifice că nu este adevărat niciun zvon și că moharhul în vârstă de 95 de ani a fost doar pentru niște investigații preliminare la spital.

Tot biroul de presă al Regatului a mai transmis că vizita pe care Regina plănuia să o facă în Irlanda de Nord a a fost anulată pentru a-i permite reginei să se odihnească.

Imediat după externare Regina Elisabeta s-a întors la castelul  Castelul Windsor pentru a-şi relua munca, conform Reuters.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com