Regina Elisabeta, prima apariție după internarea în spital. Cum se simte acum suverana

Regina Elisabeta este una dintre cele mai cunoscute apariții ale momentului, care se bucură de mare succes. Suverana a ajuns la venerabila vârstă de 95 de ani și este într-o mare formă, dar se pare că mai are nevoie din când în când și de ajutorul medicilor. După ce a petrecut ceva timp în spital, a revenit la activitățile sale.

a

Regina Elisabeta a fost internată la spital

Regina Elisabeta este foarte solicitată în ultima perioadă și are foarte multe de făcut, deși are 95 de ani și ar mai trebui să ia și o pauză. Din cauza faptului că este foarte obosită ți a muncit prea mult, suverana a fost sfătuită de medici să anuleze o vizită oficială în Irlanda de Nord, pentru a se recupera.

Astfel, specialiștii spun că starea ei de sănătate a suferit câteva modificări din cauza „unui program foarte încărcat” și a faptului „că se uită la televizor până noaptea târziu”. Se pare că suveranei i-ar plăcea să fie la curent cu tot ce se întâmplă în lume și ar avea și mai multe emisiuni favorite, pe care nu vrea să le rateze deloc.

Surse apropiate ale familiei regale susțin că suverana își petrece multe dintre seri uitându-se la seriale TV împreună cu fosta bonă a copiilor săi, Mabel Anderson, în vârstă de 95 de ani. În plus, iubește foarte mult și competițiile sportive.

Astfel, regina a ajuns la spital pentru câteva investigații și controale de rutină, așa cum au anunțat cei care o reprezintă. Așa a putut fi supravegheată mai îndeaproape de către medici și a primit și tratamentul corespunzător. Nu au fost oferite prea multe detalii în acest sens, pentru că Regina mereu a vrut să fie rezervată.

„Regina merge constant la vizite, prânzuri și cine cu familia și prietenii în ultima perioadă pentru că nu vrea să fie singură”, a relatat Sunday Times.
Se pare că aceasta ar petrece mai mult timp cu cei dragi și ar călători mai mult de când soțul ei a plecat dn această lume, pentru că îi duce foarte tare dorul și vrea să aibă cât mai mulți oameni în jurul ei.

Regina Elisabeta a revenit în activitate

Regina a revenit la acitivtățile obnșuite, după ce puțin timp a lipsit din cauza problemelor de sănătate. La cea mai recentă apariție, Elisabeta a II-a a purtat o rochie galben deschis în cadrul unor audiențe virtuale, marți dimineața. Se pare că aceasta se simte bine și este în formă.

Revenirea ei la birou încă de joi înseamnă că urmează ca ea să participe fizic la conferința de teme climatice, din 1 noiembrie, de la Glasgow. Are mereu un program încărcat și este solicitată, pentru că oamenii au mare nevoie de ea. Săptămâna trecută, Regina Marii Britanii a fost gazda unor evenimente la care au participat lideri de afaceri mondiali precum Bill Gates și oficialul pentru climat al SUA John Kerry.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com