Regina TikTok-ului a postat imagini de tot râsul! Alexandra Bodi le-a arătat fanilor WC-ul din curte

Regina TikTok-ului a postat imagini de tot râsul

Alexandra Bodi este un personaj, numită drept ”regina TikTok-ului” pentru că videoclipurile sale ajung virale. Este foarte naturală și se filmează în tot felul de ipostaze care stârnesc râsete dar și dezgust. Dovadă fiind ultimul clip pe care l-a postat. Aceasta s-a filmat în wc-ul din curte, spre șocul tuturor celor care o urmăresc pe rețeaua de socializare.

a

Dorința ei cea mai mare este să facă multe vizulizări, astfel că Alexandra Bodi postează tot ceea ce îi trece prin cap pentru a deveni cunoscută. De curând, aceasta s-a filmat chiar pe wc-ul din curte și a postat clipul video pe contul său de TikTok.

Regina TikTok-ului a postat imagini de tot râsul! Clipul postat de Alexandra Bodi a fost cu atât mai amuzant cu cât, la un moment dat, în wc-ul în care se afla aceasta a intrat și un câine care a deranjat-o, scrie cancan.ro.

Acum sunt la wc, wc-ul meu, uitați. E din scânduri, vedeți? Dă-te, Lessie! Du-te de aici de pe mine, mami” , a spus Alexandra Bodi, în clipul pe care l-a postat pe TikTok.

@costy0200

na belea 😂😂😂

♬ sunet original – costy 0200

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com