Reguli utile pentru conducătorii auto. Ce ar trebui să știe orice șofer

Pentru a ne asigura că suntem niște șoferi buni și nu provocăm probleme în trafic, trebuie să ținem cont de anumite reguli. Există mereu reguli de care nu suntem siguri când suntem la volan, motiv pentru care ar fi bine să ne mai documentăm când simțim că avem nelămuriri.

a

CREZI CĂ EȘTI UN ȘOFER BUN?! 75% dintre cei care se uită la imaginea asta GREȘESC! VEZI AICI RĂSPUNSUL CORECT

Această întrebare din legislație a pus în dificultate mai mulți șoferi! Peste 75% din cei care au văzut imaginea de mai jos, au dat un răspuns greșit.

Rspunsul corect este: “Motocicleta şi autocamionul”

Reguli pentru șoferi

Cu toții urmăm o pregătire intensă înainte de a susține examenele auto, dar asta nu înseamnă că după nu mai avem de învățat. În școlile de conducere nu ne spune nimeni nimic despre cum să evităm, de exemplu, un scandal în trafic. Dacă se întâmplă să facem o greșeală sau alt participant provoacă ceva, tot ce trebuie să facem este să apelăm la respect, să acționăm cald și, în situații mai dificile, să lăsăm oamenii legi să decidă.

Că tot ne aflăm în sezonul rece, ar trebui știm ce avem de făcut. Dacă ninge, de exemplu, mulți șoferi evită să își curețe mașinile de zăpadă, pe motiv că nu afectează pe nimeni acest aspect. Totuși, vei putea fi amendat pentru că polițistul va putea să te încadreze la articolele care îți interzic să pui în pericol siguranța celorlalți șoferi în trafic. Zăpada poate aluneca pe mașinile din spate, precum și bucățile de gheață care se formează.

Este foarte important să nu parcăm la nimereală, pe orice loc de parcare. Sunt locuri care au un proprietar, chiar dacă acesta nu se află atunci la fața locului. Totuși, dacă decidem să parcăm acolo, este important să lăsăm la vedere un număr de contact.

Sfaturi pentru șoferi

Este foarte important să ne asigurăm că mașina noastră funcționează corect. Trebuie să mergem periodic la service pentru verificări, pentru că riscăm să rămânem în stradă când ne așteptăm mai puțin.

La fel de important este să avem mașina mereu curată, fără noroi care să murdărească străzile, dar mai ales cu numărul de înmatriculare la vedere. Cel de la volan are obligaţia legală să-şi cureţe numărul de înmatriculare, astfel încât oamenii legii să îl poată vedea cu ușurință.

De altfel, să nu uităm de anvelopele de iarnă. Deși nu există o dată exactă la care trebuie să le schimbăm, cel mai bine este să fim pregătiți pentru orice. Chiar dacă nu pare că vom avea curând parte de zăpadă, nu trebuie să așteptăm să ne surprindă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com